RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annonsebilag

(Thinkstock.com)

Derfor valgte jeg henne!

Sist oppdatert:
Les hva 8 menn sier de falt for hos sin partner.

Har du falt for en kjekk og hyggelig fyr, men er usikker på hvordan du skal få han til å innse at dere to er ment for hverandre? Oppmerksomhet er jo en ting, men hvordan man skal vinne hjerte til en mann er noe annet.

Men det finnes jo jenter som ender opp med de kjekkeste og mest sympatiske menn - så hvordan får de det til? Les historiene som 8 amerikanske menn har sendt inn til Cosmopolitan.com, og som avslører hva de falt for hos sine respektive kjærester. Kanskje kan du plukke opp et tips eller to.

Lyst på en date?
Sjekk ut single på Match- 46 finner sin partner daglig!

Taklet situasjonen
«Kjæresten min og jeg møttes under en slåballkamp», forteller Greg. «Jeg kastet ballen på henne litt for hardt, og hun endte opp med å brekke ringfingeren. Heldigvis tok hun det pent, men hun kunne også ha blitt sint og skjelt meg ut etter notene.»

«Jeg hentet førstehjelpsskrinet og la på bandasje, og ikke lenge etter dette kysset vi. Jeg tenkte at en som kysser en som akkurat har brukket fingeren hennes, vil være en person som er i stand til å takle utfordringene i livet på en god måte.»

Se om noen av dine naboer er single(Registrer deg gratis)

Gledet meg
«En jente jeg akkurat hadde begynt å date overhørte meg si til en venn at jeg likte sangen «Landslide», fordi det minnet meg om moren min som elsket denne sangen», sier Blake S.

«Etter at vi hadde gått ut noen uker til, var vi en kveld på en karaokebar, hvorpå hun gikk opp på scenen og sang nettopp denne sangen for å overraske meg. Jeg falt pladask for henne på det tidspunktet og siden har det vært oss.»

Omsorg
«En gang jeg var på sykehuset og ble behandlet for svineinfluensa, lå jeg i sengen og kjedet meg veldig», forteller Akash R. «Jeg kikket på gamle meldinger på telefonen og innså at kjæresten min på det tidspunktet egentlig var en veldig omsorgsfull person.»

«Så fort jeg var uta av karantene kom hun også på besøk til meg og spurt om det var noe hun kunne gjøre, og pratet litt. Jeg innså da at dette var en jeg ville dele livet med.»

Lykkelig
«Det var slik at vi var hjemme hos min nåværende kjæreste, dette var helt i begynnelsen av forholdet, og så gikk hun inn på et annet rom for å svare på en jobbtelefon», forteller John S.

«Da hun kom ut igjen begynte hun bare å danse - sånn helt uten videre. Jeg syntes det var fantastisk.»

Annerledes date
«Jeg falt for min kjæreste da hun inviterte meg ut på litt spesiell date», avslører Josh F.

«Hun tok meg med til et område der det bodde mange russere. Det var en dame der som solgte mat fra en vogn, men i steden for å bare velge «det mest vanlige» snakket hun russisk med selgeren, og forklarte med så alternativene. »

«Det at det var en så annerledes date og at hun overrasket meg med språket var vel det som gjorde utslaget.»

«Sexy girl»
«En jeg var sammen med hadde sovet over hos meg, og siden vi begge skulle jobbe litt dagen etter bestemte vi oss for å gjøre det sammen», forteller Jase M.

«Jeg satte meg med laptopen min i sofaen. Etter en stund kom hun ut av dusjen iført kun en av mine boxershortser og en singlet. Hun satte seg i sofaen ved siden av meg, duftende av shampo og såpe, og la beina over laptopen min.»

«Jeg synes det var så sexy og tenkte at dette var noe jeg kunne venne meg til.»

Tullinger
«Min kjæreste fanget meg ved å vise at hun turte å være tullete og barnslig sammen med meg», sier Luke H.

«En kveld så snakket vi sammen på skikkelig dårlig engelsk dialekt, hoppet og danset i sengene som barn og delte dumme vitser.

«Vi hadde det kjempegøy hele tiden. Det at hun var med på å være litt «tulling» gjorde henne «hot» i mine øyne.»

Selvtillitt
«I begynnelsen da jeg og min kjæreste var på pub, bestilte vi hver vår øl og drakk om kamp», forteller Matt S.

«Jeg ble imponert over at hun slo meg, for deretter å gå rett oppp til baren og bestille en ny. Hun var så komfortabel med å være seg selv sammen med hvem som helst, og det likte jeg godt.»

Ingen partner?
På Match.com finner du massevis av kjekke og sjarmerende single menn på jakt etter en partner.

Klikk her for å se single menn (og kvinner)(gratis innmelding og søk, samt første mailkontakt)

Litt hjelp?
Ta den store personlighetstesten og se hvem Matchs sine eksperter mener vil passe for deg.

Klikk her for å lese mer(Gratis test og matching)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere