RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annonsebilag

På tide med ny logo?

Sist oppdatert:
En ansiktsløftning kan være bra for imaget til firmaet ditt.

Klikk her for å få gode tilbud på logodesign!

En lekker og funksjonell logo og moderne hjemmesider er viktig for enhver bedrift som ønsker å markedsføre seg og bli sett.

Et design eller brukergrensesnitt som var superhot i 2007, kan fremstå som håpløst utdatert og gammeldags fem år senere.

Hvis du har en fornemmelse om at det kan være på tide med en ny logo eller nytt webdesign, er det like greit å engasjere en dyktig designer og programmerer først som sist.

På Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no kan du få tilbud fra mange titalls designere som står klare til å ta oppdraget ditt. Alt du trenger å gjøre, er å beskrive oppdraget ditt her, så vil du motta tilbud på e-post eller telefon.

Uansett om pris, kvalitet eller tid er viktigst for deg, vil du garantert få tilbud fra designere som kan utføre jobben etter dine behov og kriterier.

På MittOppdrag.no kan du blant annet få utført programmering, webutvikling, søkemotoroptimalisering, logodesign og utvikling av mobilapplikasjoner av dyktige fagfolk.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere