RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Finn/Sem og Johnsen)

- Gikk 40 prosent over takst

Sist oppdatert:
Ekte sørlandsidyll ble revet vekk

Interessen for denne sjeldne Borøy-idyllen med rundt 7 mål tomt, lang strandlinje og stor brygge var god allerede før visningen, som var i pinsen, skriver Tvedestrandsposten.

Mange på visning
Advokat Tom Elliot Johnsen hos Sem og Johnsen Eiendomsmegling forteller at det var mange av interessentene kom til Borøy for å kikke på eiendommen, og folk likte tydeligvis det de fikk se. Visningen utløste nemlig en budrunde, og advokaten bekrefter at strandperlen nå er solgt.

Johnsen vil imidlertid ikke si noe som helst om prisen, eller hvem som har kjøpt.

Prisen til værs
Men både megler og selger er trolig godt fornøyd. Etter det Tvedestrandsposten kjenner til, gikk nemlig eiendommen, som har panoramautsikt over skjærgården, for 12,5 millioner kroner - hele 3,5 millioner kroner over prisantydning.

Salget bekrefter at for de rette objektene, så finnes det et kjøpesterkt marked som er villig til å bla opp.

Mye for boplikteiendom
Tvedestrandsposten har tidligere omtalt salget av en boplikteiendom på Sandøya som nylig gikk for 14,1 millioner kroner - 6 millioner kroner over prisantydning.

Og i Holmesund var det rift om ei lita hytte som til slutt ble solgt for 2,250 millioner kroner. Det innebærer en kvadratmeterpris på 62.500 kroner.

Les flere saker i Tvedestrandsposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere