RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annonsebilag

Her er sommernes plagg for gutta

Sist oppdatert:
Dette er det du trenger sommeren 2012.

Vi er vant til å få ekspertråd av moteeksperter vi knapt ville kikket på to ganger i klesveien og som har en klesstil som ikke ligner noe særlig mer enn på grisen. Vi spurte derfor nettmotebutikken Miinto.no om de kunne hjelpe oss med de aller hotteste plaggene denne sommeren.

Hva er det folk kjøper, og hva er det som faktisk ser bra ut?

Vi har plukket ut fem sommerfavoritter, men du kan klikke deg videre for å se hele utvalget gjort av folkene på Miinto ved å følge lenken i saken.

J. Lindeberg Blazer

Denne blazeren fra J. Lindeberg er en knalltøff blazer som passer både som en slags ekstra ytterjakke i tillegg til noe man kan ha hvis man trenger noe som er fint nok for både restaurantbesøk eller det å gå ut. Kan kombineres med t-skjorter, skjorter, denimbukser eller penbukser.

Fordelen med en blazer er at den verken er for pyntet eller for "avslappet" - altså et virkelig allroundplagg. En blåfarge er også litt mer sommerlig enn den svarte eller gråmelerte du kanskje velger på vinteren

LINK:Her finner du alle sommerplaggene

Lacoste sko Sherbrooke

En av utfordringene med sommeren er å raskt kunne skifte fra avslapning til fest eller fra strand til restaurant.

Det å ha et par sko som passer uansett er nærmest umulig, men å ha et par sko som både er pene nok og gode nok er derimot fullt mulig. Ett eksempel på det er disse skoene fra Lacoste.

Her finner du alle sommerplaggene

Badeshorts Boss Orange

Ekte menn bader selvfølgelig om sommeren. Enten du er i Norge eller utlandet. Skal du bade så bader du i badeshorts.

Problemet er kanskje at de aller fleste er av en type som du aller helst ikke vil bli sett i offentlig (og, hvis du lurer, nei - du har ikke lyst til å bli sett i badebukse), men denne badeshortsen fra Boss Orange er et godt eksempel på en som du faktisk kan ha på deg både før og etter badet uten at det gjør så mye.

Rune Even Grey Picnic Check 2

Nei, du bruker ikke de samme dressene på sommeren som du gjør på vinteren. Denne dressen fra Moods of Norway med lommer med lommeklaffer på siden, dobbeltknepping i front, dobbeltsplit bak, brystlomme med konvertibelt for, dressbukse med legg, lommer i siden og selvfølgelig alle detaljene fra Moods of Norway som du kjenner er en strålende og inspirerende sommerdress.

Selvfølgelig nok ingenting for stranda, selv om du selvfølgelig hadde vært kongen av beachpartyet med denne på deg og en cocktail i hånda...

Her finner du alle sommerplaggene

Stenströms skjorte

En god skjorte med god søm er faktisk nok i sommervarmen til å være fin nok. Denne skjorta med kontrastknapper er også litt mer enn bare rett fram og er et plagg som i seg selv kan være nok i tillegg til et par ok sko og en denimbukse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere