RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annonsebilag

Få spenning for 1000kr - uten kostnad

Sist oppdatert:
Jo Nesbø, Unni Lindell, Tom Egeland, Liza Marklund og hundrevis av andre spenningsbøker kan bli dine.

Høsttid er lesetid. Det er ingenting som er mer avslappende enn å ligge langflat med en god bok i hånda, og gjerne en bok som gir deg litt ekstra spenning.

Ved å melde deg inn i Bokklubben Krim og Spenning får du et gavekort på 1000kr som du kan bruke til å kjøpe spenningsbøker eller noen av gavene som klubben tilbyr. Det er ingen kjøpeplikt i klubben. Du betaler kun porto for hele velkomstpakken.

Få 1000 kr i gavekort som fritt kan brukes på krimbøker og annet - Klikk her

Her er noen av titlene du kan velge blant:

Tom Egeland: Nostradamus' testamente

Terningkast 5 i VG ble resultatet for den nye boken om Bjørn Belto. Når en italiensk professor med koder i middelaldermanuskripter som spesiale blir kidnappet, kastes Beltø og professorens hustru ut i en hesblesende jakt og flukt. Etter seg har de en nådeløs munkeorden, amerikansk etterretning og et 500 år gammelt brorskap av bibliotekarer. De må oppklare kodene i brev fra spåmannen Nostradamus til Medici-slekten i Firenze før kidnapperne gjør det - for å redde livet til professoren og hans sønn. Bjørn Beltøs jakt på sannheten bak de mystiske kodene bringer ham på sporet ikke bare av bibelens Paktens ark og det legendariske biblioteket i Alexandria, men også en oppsiktsvekkende ny forståelse av menneskets forestilling om Gud.

Jo Nesbø: Gjenferd

Terningkast 5 i VG for denne også. En ny Harry Hole! Harry kommer tilbake fra Hong Kong etter tre år og melder seg på Politihuset for å etterforske et nedprioritert og til og med allerede oppklart drap i narkomiljøet. Det er kommet et nytt dop på gata kalt fiolin, et opiat som gir færre overdosedødsfall, men også sterkere avhengighet. Harry får møte den antatte drapsmannen. Det er en gutt han ikke har sett på lenge, nemlig Oleg, sønnen til ekskjæresten Rakel. Nye overraskelser dukker opp, og det i utgangspunktet typiske dopdrapet får et omfang Harry ikke hadde forutsett. Og de fleste sporene peker én vei. Oppover.

Liza Marklund: Borderline

Terningkast 5 her også. Ung småbarnsmor blir funnet død. Hun er det fjerde offeret på kort tid. I avisredaksjonen aner man en seriemorder, noe Annika Bengtzon avfeier som ville fantasier. Thomas, mannen hennes, blir på en konferanse i Nairobi kidnappet sammen med seks andre personer fra ulike deler av Europa. Samtidig som antallet myrdede kvinner stiger, og mistanken om en seriemorder også begynner å ta form hos politiet, blir Annika dratt inn i et voldsomt kidnappingsdrama som ryster både Europa og Øst-Afrika. Dette er den niende boken om Annika Bengtzon.

Få 1000 kr i gavekort som fritt kan brukes på krimbøker og annet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere