RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SongPop, appen som går både WordFeud og DrawSomething en god gang. Spør du oss, da. Slår du highscoren vår innen 17.august, er du med i trekningen av flotte premier.
SongPop, appen som går både WordFeud og DrawSomething en god gang. Spør du oss, da. Slår du highscoren vår innen 17.august, er du med i trekningen av flotte premier. (SongPop)

Her er sommerens app + en utfordring

Sist oppdatert:
Apper.no og Nettavisen utfordrer deg i SongPop, finn ut hvordan du kan vinne nederst i denne saken.

Musikkquiz på mobilen

SongPop er en «lytt og match»- app, og byr på et spekter av utfordringer. Med mer enn 40 spillelister og sjangre vil alle finne noe de kan mestre.

En typisk utfordring vil for eksempel være å høre at det er Pearl Jams «Alive» og ikke «Jeremy», eller fange opp at det er Celine Dion og ikke Mariah Carey som klisser med ørene dine.

Spill mot vennene dine

I likhet med WordFeud og DrawSomething, lar SongPop deg søke opp venner via brukernavn eller matche de opp mot Facebook. Er du venneløs eller spiller på ugunstige tider, kan du selvfølgelig også bli satt opp mot en tilfeldig og ukjent spiller.

Med mer enn 40 tilgjengelige spillelister, bør det finnes en musikksjanger for enhver smak og alder. Ekstra lister kjøper du med dine opptjente coins.

Spill og tjen «penger» til nye lister

Kjøpet av spillelister baserer seg på opptjente poeng, i form av mynter. Du tjener opp poeng hver gang du spiller, men utbyttet er selvfølgelig bedre når du vinner over din motstander.

SongPop, forbannet avhengighetsskapende

Hjernene bak denne spillapplikasjonen, FreshPlanet Inc., har lykkes i å gjøre SongPop over gjennomsnittet avhengighetsskapende.

Her er funksjonene som potensielt kan ødelegge nattesøvnen din:

- Ukesturneringer

- Opptjente poeng gir tilgang til nye spillelister

- Gode rundetider gir tilgang til nye låter på allerede kjøpte lister

- Individuelle milepæler, som raskeste runde og popularitet

Ikke for å skryte, men vi har en highscore på 21.860.

Liker du spillelistene? Kjøp låtene fra iTunes.

Nevnte hjerner har gjort mer for deg enn å sørge for at du slipper å sove vekk sommernatten.

Med en iTunes-integrasjon, kan du med et tastetrykk kjøpe spillelistene du akkurat har perset. Vi liker dette, for jamen har vi møtt på noen låter vi hadde glemt at vi elsker.

Husk headset

SongPop er ikke under noen omstendigheter en app som egner seg på bussen eller i nærheten av andre.

Bruker du headset, vil du oppleve en langt bedre lydkvalitet som igjen gir deg bedre rundetider i form av tidligere gjenkjennelse.

Last ned SongPop

Trenger du underholdning, eller vil du kanskje demonstrere dine gode musikkunnskaper? Vi syns denne appen så absolutt er verdt en nedlasting, men anbefaler som sagt headset for husfredens skyld.

Og appen, den er selvfølgelig helt gratis.

Last ned SongPop for iPhone

Last ned SongPop for Android

Knus vår highscore - vinn premier!

Sender du et skjermbilde av en høyere highscore enn den vi har oppnådd, blir du med i trekningen av et flott utvalg premier.

Vi trekker tre tilfeldige vinnere med høyere highscore enn 21.860.

For å være med i trekningen, må du sende et skjermbilde av din highscore til line.petersen@nettavisen.no innen fredag 17.august.

Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere