RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annonsebilag

(Thinkstock/Somebody)

Bruker du melk i kaffen?

Tips 3 av 7: Dette vil hjelpe deg til å spare kroppen for 3 kilo.

Lyst på 7 kostholdsråd som kan bidra til at du sparer kroppen din for mange kilo årlig, og samtidig hjelpe deg med å legge grunnlaget for en bedre helse?

Nettavisen samarbeider med kostholdstjenesten Somebody, en kostholdstjeneste for deg som vil vite hva du spiser, leve sunt og styre kaloriinntaket for å få kontroll på vekta.

7 små endringer
Camilla Andersen er gründer av denne kostholdstjenesten og hver uke i syv uker vil ernæringsfysiologen gi oss et ukentlig kostholdstips som innebærer at du ved å gjøre en endring i kostholdet kan spare kroppen din for mange kilo årlig.

Ta kontroll
På kostholdstjenesten Somebody kan du også ta kontroll over din vekt ved å sjekke ditt kaloribehov, føre kostholdsdagbok og bytte ut kalorisyndere med sunnere alternativer.
Les mer her

Her er ukens 3. tips (nr. 3 av 7):
«Hvis du drikker en kaffe latte hver dag og ber om lettmelk istedet for helmelk, sparer du kroppen for 3 kg på ett år».

Tips 1: Så lett sparer du kroppen for 2,1 kg
Tips 2: Du sparer mange kilo på å bytte salami

- La om kostholdet og gikk ned 30 kg
Aina Berntsen (34) hadde et mål om å gå ned 15 kilo og en drøm om å gå ned 20 kg. I tillegg til en hemmelig drøm om å komme inn i bunaden.

Derfor bestemte hun seg for å bli mer bevisst på inneholdet i maten hun spiste, og meldte seg inn i kostholdstjenesten Somebody.

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gå ned så mange kilo da jeg meldte meg inn i SomeBody, men det har jeg altså gjort. Tilsammen har jeg gått ned 30 kilo og har nå en normal BMI.

- Jeg trener heller ikke noe i det hele tatt egentlig, og synes heller ikke det er så lett å finne tid til det i en hektisk hverdag med små barn. Ikke er jeg noe utpreget «treningsmenneske» heller. Så det blir med hverdagsmosjon. Derfor passet det bedre å prøve å gjøre noe med kostholdet.

Ned i vekt med rett kosthold!
Har du også lyst til å få kontroll over inntaket?

Somebody kan du lære mer om hvordan du kan spise riktig og miste vekt ved å forholde deg til ditt eget kaloribehov.

Få vite hva ditt kaloribehov er, sjekk kalorisynderne i ditt kosthold, sammenlign og bytt ut matvarer, før dagbok og få tips til hvordan du kan spise annerledes.

Les mer om kostholdstjenesten Somebody her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere