RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Demokratene i alle fylker

Sist oppdatert:
Partiet Demokratene håper på plass på Stortinget etter valget i høst og stiller nå liste i alle fylker.

Demokratene har klart å stille valglister i alle 19 fylker, opplyser partiets leder Vidar Kleppe. Selv stiller den tidligere stortingsrepresentanten som førstekandidat i Hordaland, ett av fylkene der partiet har størst forhåpninger om å kapre en stortingsplass.

Kleppe sier partiet har lite penger å drive valgkamp for, men at de har et godt mannskap og akter å få budskapet fram, blant annet ved hjelp av kjendiser som Ole Klemmentsen, Gry Jannicke Jarlum og Jan Simomsen.

I Østfold stiller tidligere stortingsrepresentant Jørn L. Stang, I Akershus er Frank Kaleb Jahnsen ført opp på første plass, Sven Otto Nilsen stiller i Sør-Trøndelag , Ingar Malvang topper listen i Oslo, Unni Walaas er Demokratenes førstevalg i Telemark., Odd Viktor Jørgensen topper listen i Aust-Agder, Olaf Messel troner øverst i Vest-Agder mens Amund Garfors er listetopp i Nordland.

På spørsmål om hvor på den politiske aksen partiet befinner seg, svarer Kleppe at Demokratene på mange måter er et sentrumsparti.

- Vi er opptatt av det norske folks ve og vel, sier han.

- Er dere også et innvandringsfiendtlig og et fremmedfiendtlig parti?

- Nei, det er vi ikke. Men vi kan ikke godta at alle lykkejegere og asylshoppere kommer hit og får ta del i det generasjoner av nordmenn har bygget opp, sier Kleppe til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere