RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kreftsyk tilbys «mirakel- juice»

Sist oppdatert:
Blodkreftrammede Bengt Eidem har flere ganger blitt kontaktet av selgere av helsekost-juice som hevder den dyre drikken kan gjøre ham frisk.

- Det kan synes som om de spekulerer i å ta kontakt med folk i en desperat livssituasjon. Enkelte selgere legger frem sitt budskap på en slik måte at de nærmest lover at jeg skal bli frisk, bare jeg drikker denne juicen til nesten 500 kroner literen, sier Bengt Eidem til Adresseavisen.

Ble lovet helbredelse
27-åringen, som er blitt landskjent etter at han sto fram med sin kamp mot blodkreftsykdommen, har også blitt kontaktet av en såkalt healer som lovte ham helbredelse gjennom tankens kraft, bare han betalte inn 2.000 kroner på en konto.

- Ubehagelig
- Jeg opplever henvendelsene som både ubehagelig og provoserende, sier Eidem til Adresseavisen.

Han forteller om flere titalls henvendelser fra selgere av «mirakeljuicen» Tahitian Noni juice via telefon og e-post.

Vil ta affære
- Dine selgere fremstiller denne juicen som noe annet enn det det er, tordnet Eidem da han møtte direktør Jan Åke Karlsson i Tahitian Noni International Norway AS i Tabloid på TV 2 torsdag.

Karlsson lovet bot og bedring og sier de vil reagere sterkt mot selgere som fremstiller juicen som et botemiddel mot kreft.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere