Gå til sidens hovedinnhold

Nå får du 3D-porno på Blu-ray

Film i tre erotiske dimensjoner tilgjengelig for din nye TV.

[Teknofil]: I dag har vi en liten gla'-nyhet for deg som har interesse av 3D i alle dens former og farger.

Verdens første 3D-blåfilm på Blu-ray er nemlig sluppet på markedet, og kan fylle akkurat det spesielle hullet i din lille samling av 3D-filmer.

Av handlingen i Erotek Dimensions 3D, som voksenfilmen heter, skal vi ikke si så mye. Men det er dårlig med faktisk karakterutvikling, og det som skjer i løpet av spilletiden på en halvtime er akkurat det du kan tenke deg. Bare tenk deg det i 3D, med en rollebesetning som består av Doria, Kim Chambers, Scott Styles, Taylor Wayne, Dan Anderson og Lorean.

Om det mer tekniske kan vi røpe at Erotek Dimensions 3D egentlig ikke er ny. Den ble sluppet på DVD allerede tidlig i 2002, og har i ettertid blitt remastret til HD. Men selv om filmen kanskje ikke er superskarp, ble den i det minste filmet i 3D. Det betyr at det ikke skal være noe å si på de tredimensjonale effektene når ting skjer.

For de som enten er interesserte i teknikken eller alt det andre, er filmen tilgjengelig til 18 dollar hos 3D Amazements. De sender også internasjonalt, så hvis du er kjapp rekker den fram før jul.

Glem forresten ikke å ta den ut av spilleren før du skal demonstrere din nye 3D-TV når svigers dukker opp i romjula.

Har du ikke kjøpt 3D-TV ennå?
Dette må du huske på når du kjøper 3D-TV

Les også: Stortest av markedets beste 3D-TVer

Kommentarer til denne saken