Gå til sidens hovedinnhold

- 40-åringer roper etter meg

Katie Leung, Harry Potters kjæreste, sier hun får oppmerksomhet fra langt eldre menn.

(SIDE2:) Katie Leung (19) spiller Harry Potters hemmelige forelskelse i den forrige filmen, og i den kommende filmen blir hun kjæreste hans.

Sjalu fans
Leung opplevde da hun fikk rollen at Harry Potter eller Daniel Radcliffes jentefans opprettet hatsider mot henne på nettet i pur sjalusi. Men enda merkeligere synes hun det er å få oppmerksomhet fra langt eldre menn.

- Jeg har opplevd menn i 40-årene som roper etter meg på gaten. "Der er Harry Potters kjæreste. Hvor er tryllestaven din?" Sier Katie Leung i et intervju med The Scotsman.

- Det var en underlig opplevelse. Jeg hadde ventet at små barn hadde oppdaget meg, men ikke det, sier Katie.

Leung, som nettopp har flyttet til London, får som Cho Chang æren av å gi Harry Potter hans første kyss i "Harry Potter og føniksordenen".

- Filmteamet ertet oss
Hun forteller at både hun og Daniel Radcliffe var skrekkelig nervøse for kyssescenen. Og bedre ble det ikke da filmteamet hele tiden minte dem på at "nå var det ikke lenge igjen".

- Men til slutt spøkte vi med det selv. Vi pleide å spørre hverandre om den andre hadde pusset tennene eller spist en mintpastill. Da vi kom til dagen vi skulle gjøre scenen, klarte vi å le av det, sier skotske Leung.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien