Gå til sidens hovedinnhold

43.000 besøkte reiselivsmessen

Årets reiselivsmesse på Lillestrøm ble den nest mest besøkte gjennom tidene.

Etter tre dager lå det an til besøksrekord på Reiseliv 2004, men det dårlige været på søndag la nok en demper på utferdstrangen. Resultatet er likevel det nest beste siden Reiselivsmessen startet i 1988.

HTML EMBED
Flere saker fra Boarding.no

"Reiseliv 2004" ble en suksess for utstillerne. Turoperatørene rapporterer om salg over all forventning, og det var ikke bare messetilbud publikum var ute etter, men også eksklusive reiser.

Kjøpelysten var også merkbar på "Golf for alle" og området for salg av bolig i utlandet.

- Dette har gått over all forventning, sa Merete Rustad som er prosjektleder for 2004 til boarding.no da portene stengte ved 18.00 tiden søndag kveld. Hun oppsummerte årets arrangement med at forventningene var innfridd og vel så det:

- Mer enn det og vi er kjempe, kjempe fornøyde og er spente på de endelige tallene . Igår (lørdag) hadde vi det beste Reiselivsmessebesøket noensinne, vi hadde over 15 500 besøkende inne og vi er nå (søndag kl. 18.00) veldig spente på sluttresultatet om det blir rekord, men det viktigste er at utstillerne er fornøyde og at de har fått solgt og gjort det de skulle -selvfølgelig, sier Rustad til boarding.no.

- Med over 40 000 besøkende begynner Reiseliv 2004 og 2005 å nærme seg både Bella Center og Herningmessens arrangementer i Danmark?

- Stemmer, og det er vi veldig , veldig stolte over.

- Er målet å slå de danske utstillingene ?

- Ikke mål i seg selv. Det er gode tall, men det viktigste for oss er at utstillerne og publikum er fornøyde med messen vår , det er hovedmålet, understreker Rustad ovenfor boarding.no.

- Årets Reiselivsmesse mønstret vel 1000 utstillere fra over 60 land. Det begynner å bli mye ?

- Ja det begynner å bli en kjempemessig messe , så vi vi kan bare stå å sole oss litt . Vi er kjempefornøyde med det vi har gjort - og vi skal bli enda bedre, lover Merete Rustad ovenfor boarding.no

Lørdag 10. januar passerte Norges Varemesse i Lillestrøm 500.000 besøkende siden flyttingen fra Skøyen i Oslo.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar