Gå til sidens hovedinnhold

5 dyriske videoer

Dyrene er våre søte, søte venner, men de kan sannelig være noen ondskapsfulle og kjipe vesener også. Se fem eksempler i ukens videorama.

(Womanweb.no): Hund, katt, ape, ekorn, fugl eller enhjørning – de har snille, slemme og flinke representanter som alle andre skapninger.

Her er fem bevis:

Flink bisk

Mange har ikke hund av den enkle grunnen at det er et evig pes å måtte gå tur med kjøteren. Hadde derimot hundene vært som denne eksemplariske syklisten, ville det nok stilt seg annerledes.

Party animal

Ingenting er like irriterende som når du har invitert kattevennene dine på fest, men så gidder de ikke dra igjen morgenen etter. De bare ligger og harker hårballer og stinker opp kåken.

Dumme ape

Mannsjåvinister finnes overalt, selv i dyreriket. Vi har derimot ikke sett det så tydelig som i denne videosnutten tidligere. Frekke, frekke apen.

Moderne fugl

Parallelt med at verden utvikles, moderniseres og teknologifiseres, skjer selvsagt det samme i naturen. Dette prakteksemplaret av en fugl har for eksempel oppgradert plystringen sin.

Slemme ekorn

Vi synes ekornene er supersøte. Samtidig har det alltid vært et eller annet mystisk med dem. Som om de spekulerer på noe. Her er endelig videobevis på at ikke mistankene var uten grunn.

Syk bonus:

Enhjørningsex

Skal man le eller gråte? Sannsynligvis det første. En hyllest til tidenes flotteste fabeldyr dratt akkurat litt for langt, sunget av fjollete menn i fjollete drakter og med syke fantasier¿ Ja, vi ler, vi gjør det.

Les også:

Mer videomoro

Skjønne, milde maimann

Tragisk trusetysker

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Kommentarer til denne saken