(BIIPMAG): Les om de fem tegnene som tyder på at du ikke er forelsket.

Ekte følelser?
Vet du ikke helt om det er ekte følelser du har for ham? Nedenfor står det om fem tegn som tyder på at det er på tide å komme seg videre.

Du tenker ikke mye på ham når dere er fraskilt
Hvis det virkelig er fyrverkeri mellom dere, så skal han være i dine tanker hele tiden. Du ser ansiktet hans i mengder av folk, leser hele tiden tekstmeldingene han har sendt deg og tenker på hvordan neste date skal være om og om igjen. Popper han derimot sjeldent opp i tankene dine uten at du får noe hjertebank, da er du nok ikke så veldig interessert i ham.

Du vil ikke at han skal møte vennene eller familien din
Selv om du synes han er en god fyr, tenker du at han ikke kommer til å gi et godt inntrykk på dine nærmeste. En annen grunn til hvorfor du holder ham borte: Du er redd for at familien eller venner skal skjønne at du egentlig ikke er så glad i han, og at de dermed skal begynne å spørre hvorfor dere er sammen.

Du bryr deg ikke hvis han drar ut uten deg
Han forteller deg at han skal ut med noen arbeidskolleger fredag kveld. Det er ikke noe problem, tenker du. Lørdagen skal han henge sammen med noen venner fra skolen. Du forteller at han skal kose seg og ha det gøy. Hvis du virkelig ikke føler noen sorg eller fortvilelse over at han velger venner fremfor deg, da er det på tide å heise opp det røde flagget.

Du gleder deg ikke til å være sammen med han
En gang iblant føler nok alle seg for trøtt eller stresset til å ha sex, men hvis du sjeldent gleder deg til å være naken med ham, burde du reevaluere forholdet. Hør på kroppen din: Hvis du ikke føler en fysisk tiltrekning, så er det lite sannsynlig at du har sterke følelser for han.

Du lurer på om andre gutter som du møter er single
Du tenker at det ikke er noe galt i å se etter gutter med datingpotensial. Selv om du kanskje ikke gir ut telefonnummeret ditt, så gir det et hint om at du ser etter flere muligheter.

Kilde:(cosmopolitan.com)

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.