Gå til sidens hovedinnhold

50 Cent utsetter plateselipp

Mye tyder på at «Fiddy» bare vil ha med seg gamle låter til Quart.

(SIDE2): 26. juni skulle det egentlig vært klart, 50 Cents etterlengtede tredjealbum, «Curtis».

Back-katalogen
Dermed så man for seg et kobbel av nye godbiter når den amerikanske rapperen gjester Idrettsplassen på Quartfestivalen torsdag 5. juli.

Nå er det imidlertid ting som tyder på at 50 må grave fram det beste fra «Get Rich or Die Tryin'» (2003) og «The Massacre» (2005).

Verdenslansering
I en pressemelding melder rapperens plateselskap at ny slippdato blir 4. september. Årsaken skal være at 50 Cent ønsker å slippe albumet i hele verden samtidig.

- Jeg er en internasjonal artist. Fansen min over hele verden fortjener å motta albumet mitt på samme tid som fansen her i USA. Derfor var det nødvendig å flytte albumet til september, melder 50 Cent i en uttalelse.

Latterlig rik
Nylig ble det kjent at Curtis Jackson, som er hans virkelige navn, vil tjene opptil 2,5 milliarder kroner på Coca Colas oppkjøp av leskedrikkmerket Energy Brands.

- I dag er det 25. mai. Det er en vakker dag, og jeg viser fram mitt vakre smil på en vakker måte. Det er vakkert å være i live den 25. mai. Vi solgte Vitamin Water for 4,1 milliarder dollar til Coca-Cola! Hahahaha!, sa rapperen ifølge hip hop-hagasinet Kingsize.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem