Gå til sidens hovedinnhold

Prøver seg som regissør

50 Cent regidebuterer med filmen «Before I Self Destruct».

(BIIPMAG): 9.desember slipper 50 Cent sitt fjerde, og sannsynligvis siste album på plateselskapet Interscope. Skiva «Before I Self Destruct» forventes å bli hardere og mørkere enn hans tidligere album, og Fifty har selv uttalt at albumet vil bli hans beste.

Film med samme navn
Når skiva slippes i desember, kommer G-Unit-sjefen dessuten samtidig til å slippe en film med samme navn. Dette er rapperens debut som regissør, og han spiller også filmens hovedrolle, men det skal ikke være snakk om en historie om Fiftys eget liv. Istedet forsøker han å vise det urbane livet på en ny måte.

- Når filmer viser visse livsstiler, så viser de ikke følgene og effektene. Men jeg viser rollefigurer under press i scenarioer der de følte at det ikke var noen andre valg, selv om det var det. Det er alltid andre valg. Folk begynner bare vanligvis å se dem når de havner bak murene - fordi de først ikke så dem, forteller 50 Cent i et intervju med Rolling Stone.

Soundtrack med usignerte artister
Når det kommer til filmens soundtrack, vil dette ikke bli selve albumet «Before I Self Destruct», siden Interscope eier rettighetene til den musikken. Filmen er derimot fullt og helt 50 Cents eget prosjekt, og musikken her kommer derfor til å by på en rekke nye artister, som enda ikke har platekontrakt. Fifty forsikrer derimot at kvaliteten ikke kommer til å bli dårlig av den grunn.

- Musikken holder standarden. Jeg jobbet med den til den var slik den skulle være.

Du kan se traileren til filmen Before I Self Destruct her

Denne artikkelen er levert av kingsize.no

Les også:
50 Cents Kanye-klovning
- Eminem blir nr 1 igjen
- Synes synd på Kanye
50 Cent er her

Det siste fra biipMag: Gå til forsiden her

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken