Gå til sidens hovedinnhold

Får kaste ut sønnen

50 Cent vant over eks-kjæresten og sønnen.

(SIDE2): 50 Cent fikk dommerens medhold i at eks-kjæresten Shaniqua Tompkins og 10-åringen Marquise Jackson må flytte ut av rapperens hus på Long Island, New York.

Ifølge Splash News var dommeren uenig med Tompkins' argument at huset ble kjøpt til dem, og bestemte at hun og sønnen må ut innen utgangen av skoleåret.

- I dag er en god dag. Jeg er en vinner, sier 50 Cent, eller Curtis Jackson som han egentlig heter, til nettsiden SOHH.com.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg vinner alltid. Huset er mitt. Hun vil bare drøye hele greia så lenge som mulig. Jeg tror bare hun vil dra meg inn og ut av retten. Min tid er verdt mye, så jeg kaster bort tiden min akkurat np.

Tompkins og Marquis fikk lov til å bo på 50 Cents eiendom mot at hun brukte de månedlige barnebidragene på 6700 dollar (ca 34.000 kroner) på å finne seg et nytt sted å bo.

Ifølge eksen kjøpte 50 Cent huset til henne, men ombestemte seg og valgte å ikke sette hennes navn på kontrakten i siste liten.

Tompkins må også betale 9000 dollar (ca 45.000) i erstatning til rapperen, men hun har tenkt å anke dommen.

Hun saksøker i tillegg 50 Cent, blant annet for brudd på kontrakten.

- Hun kommer til å prøve å gjøre alt hun kan. Hun har ikke noe jobb. Dette er jobben hennes. Å jage meg rundt og se om hun kan få noen få dollar, sier 50 Cent.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping