Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke lenger 50 Cent

Hiphop'erne ute med bok og nye krav.

(SIDE2): Det har ikke vært all verdens mas og kjas rundt 50 Cent den siste tiden - og nå kommer tydeligvis svaret fra rapperen selv.

Han påstår å ha skjerpet seg såpass at han ikke lenger ønsker å gå under artistnavnet, men kalles ved døpenavnet Curtis Jackson.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Nytt liv
50 har siden starten av karrieren brukt sin fortid som doplanger og skuddoffer for å gi seg selv kred.

- Aggresjonen som kommer fram tydeligst på mitt første album er det hiphop kulturen er på jakt etter. Det er en identitet. Jeg lever ikke lenger under de samme forholdene som da jeg drev med musikk, det føles derfor veldig fjernt fra det, sier Curtis ifølge Splash.

Forfatter-Curtis
Uttalelsen kommer i forbindelse med lanseringen av boka «50th Law», som Curtis har skrevet sammen med forfatter Robert Green.

Green selv sier han ble overrasket da han møtte Jackson.

- Jeg forventet noen som ville være skremmende og truende, men han er en hyggelig person. Vi hadde interessante samtaler, til tross for at vi har så forskjellig bakgrunn. Derfor tenkte vi; la oss sette bakgrunnene våre sammen og lage en bok, sier Green.

Bare penger
Jackson la hiphopen mer eller mindre på hylla etter at han mistet lysten på bransjen og pengejaget.

- Det jeg en gang forelsket meg i, forsvinner sakte, men sikkert. Jeg ønsker å representere den ekte hiphopen, det som er igjen av den, for det blir hele tiden mindre av den. Menneskene er blitt så fiksert på penger, slik at kreativiteten ikke eksisterer lengre, sa han tidligere i sommer.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken