Gå til sidens hovedinnhold

Her er 50 Cents nakendebut

- Du skulle sett filmen før den ble klippet. Det var nesten porno.

Da 50 Cent gjestet TV-showet til Tyra Banks denne uken, var hun veldig interessert i hans nakendebut på film i «Before I Self Destruct», som kommer med hans nye album med samme navn.

Ifølge 730.no lurte blant annet Tyra på om rapperen hadde sex i virkeligheten, noe han selvfølgelig sa nei til, og hun spurte også om han ble «turned on».

- Nei, rommet var jo fullt av folk, man blir ikke opphisset da. Hodet ble fylt av alle slags ting, som «ser de på rumpesprekken min»?

Dusjscene
Men 50 Cent forteller «Top Model»-sjefen at han var helt naken.

Kort fortalt handler «Before I Self Destruct» om en gutt som bor i stusslige New York-kår med sin mor, som ender opp med å jobbe i en kolonial da hans planer om å bli en basketstjerne går i vasken. Da mammaen dør, må han ty til våpen for å skaffe penger til sin lillebror.

I nakenscenen «spiller» hans rollefigur Clarence mot kjæresten Princess, tolket av den 20 år gamle debutanten Sasha Delvalle. Etter at Princess har tatt en sprek joggetur, svinger hun innom huset til Clarence for å låne dusjen - og gjett hvem som sniker seg inn.

Se 50 Cents «romantiske» nakendebut her!

Filmen er 34-åringens regidebut, og uten å være respektløs kan man vel si at ringrever som for eksempel Joel og Ethan Coen, Francis Ford Coppola og Sydney Pollack antakelig hadde gjort kjærlighetsscenen litt annerledes, skriver 730.no.

Artisten er for øvrig snart aktuell i thrilleren «Twelve» med Emma Roberts (Erics datter, Julias niese), Chace Crawford (Gossip Girl) og Kiefer Sutherland, og i filmen «13» (ikke oppfølgeren), hvor han spiller mot tøffingen Jason Statham, svenske Alexander Skarsgård og comebackkongen Mickey Rourke.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken