Gå til sidens hovedinnhold

Fæl flopp for Fifty

Norgesaktuelle 50 Cent med sin mest ignorerte utgivelse noensinne. Se hva fansen ikke liker.

(SIDE2): Magefølelsen mange kanskje hadde om 50 Cents dalende populæritet er nå bekreftet. Hans nye album med sin gruppe G Unit, «T.O.S. - Terminate On Sight», solgte 102 000 eks i USA i den første salgsuken, 275 000 mindre enn gruppens debut "Beg For Mercy", skriver 730.no.

Dette er det den laveste salget på en offisiell 50 Cent-utgivelse noensinne.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

En av årsakene til at såpass få valgte å kjøpe platen, er antakelig den den dårlige mottakelsen til albumets radiosingel "Rider Part 2". 50 Cent har tidligere gjort narr av Kanye West, som han mener kler seg femi, men mange av fansen har dratt på smilebåndet av uniformen 50 har på seg i den nye videoen til den upopulære sangen.

Video: Slik vil ikke fansen se sin kjære 50 Cent.

De tre mest populære albumene i USA har vært de samme i tre uker på rad. Lil Waynes "Tha Carter III", som allerede snart har solgt 2 millioner kun i USA, føk opp til førsteplass igjen, fulgt av Coldplays "Viva La Vida Or Death And All His Friends" og soundtracket til Disney-filmen "Camp Rock", med låter fra skuespillerne.

I august spiller 50 Cent på Tromsø-festivalen Døgnvill, blant annet sammen med den britiske glamourmodellveteranen Samantha Fox.

Side2 anmelder G Unit.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken