Gå til sidens hovedinnhold

Kan hun mer enn å riste på rumpa?

Lola Luv har ristet på rumpa i musikkvideoer til 50 Cent og Kanye West. Nå vil hun vise at hun også kan synge. Hør hennes nye låt her.

(BIIPMAG): Den vakre 22-åringens rumpe har blitt et fenomen i hiphop-verdenen. Angel «Lola Luv» Melaku har vist frem rumpa i musikkvideoer som Lloyd Banks «Hands Up», Young Bucks «I Know You Want Me», 50 Cents «I Get Money» og Kanye Wests «Good Life».

LES MER OM MUSIKK HER

Rykter om falsk rumpe
Det har også gått rykter om at rumpa, og annet på den veldreide kroppen, er falsk. Disse ryktene har hverken blitt bekreftet eller avkreftet.

Likevel har hun fått stor popularitet blant gutta og prydet coveret på en rekke magasiner, deriblant hiphop-bladet XXL, ifølge Kingsize.no.

Oppdaget av 50 Cent
50 Cent oppdaget vakre Lola og introdusert henne for resten av verden. Det har vært spekulert i om hun er «leketøyet» hans, noe hun selv benekter:

- Fif og jeg har alltid hatt et nært forhold. Han hjalp meg med å starte karrieren min, og støtter meg fortsatt i dag. Han har alltid vært rundt meg. Han er som en mentor og en spesiell venn for meg, ifølge bossip.com.

Går i rapperens fotspor
Nå ønsker også Lola å gå i 50 Cents fotspor og begynne som rapper. Hennes første låt heter «Hater Aggrevator», som handler om hvordan hun får alle til å hate henne.

Her kan du høre Lola Luvs «Hater Aggrevator»:

HTML EMBED

Se Lola Luvs vrikke på rumpa her:

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED

Hva er hun best i? Rapping eller rumperisting? Kommentér nederst i artikkelen!

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken