Gå til sidens hovedinnhold

Gikk amok

50 Cents livvakt angrep dansk fotograf. Se video.

(SIDE2): Det ble bråk i den danske hovedstaden da superstjernen 50 Cent var i byen for å holde konsert. Rapperen sto fredag på scenen i Oslo, før han natt til søndag tok danskebåten til København. Der gikk det imidlertidig ikke så stille for seg.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Utenfor Hotel Sankt Petri, hvor 50 Cent bodde under oppholdet, ble nemlig en dansk fotograf nærmest overfalt av den store livvakten. Fotograf for Ekstrabladet, Uffe Kongsted, og noen andre pressefolk ventet utenfor hotellet i håp om å få et bilde av superstjernen når han kom ut.

Men det gikk altså ikke helt som planlagt, og hele det dramatiske opptrinnet ble filmet. Det er den danske avisen Ekstra Bladet som melder dette.

Se video av overfallet her(ekstern side)

- Flytt deg
I videoen ser vi livvakten stå å snakke med det oppmøtte presseteamet.

– Du må flytte deg, sier livvakten.

– Hvorfor det? spør fotograf i Ekstra Bladet, Uffe Kongsted.

Da smeller det for den hissige livvakten, og han går rett til angrep på fotografen. Han legger også på sprang etter de som filmer seansen, men lykkes ikke å få tak i videokameraet.

– Vi sto og snakket stille og rolig på fortauet, da han plutselig kommer ut. Han sier, at vi skulle flytte oss, hvor vi svarte, at man gjerne kan stå på det danske fortauet. Men der var ikke mye å diskutere. Han gikk målrettet til angrep på oss, forklarer den overfalte fotografen til ekstrabladet.dk.

Brøt seg inn i bilen
Men livvakten var ikke fornøyd med bare å gå til angrep på fotografen. Han brøt seg også inn i fotografens bil, hvor han stjal kamera og tilbehør. Dette vises også i videoen fra på stedet.

Livvakten tok også et kamera fra en av Kongsteds kolleger, journalisten Nikolaj Vraa. Det skal nevnes at både fotografen og journalisten i ettertid fikk tilbake sine kamera og filmapparat, men da var både tape, blitz og batteri borte.

– Det var voldsommere enn hva man er vant til. Han tok kvelertak på meg fordi jeg sto på fortauet. Jeg kunne merke at han hadde tak i luftrøret, og jeg har to tydelige merker fra hans negler, sier Kongsted til avisen.

Fikk bot
Livvakten ble i ettertid anholdt av politiet og siktet for vold. Han ble senere løslatt, men fikk ilagt en bot på 5000 danske kroner som allerede er betalt.

Norges-besøket
50 Cent var torsdag og fredag i Norge, hvor han holdt konserter i henholdsvis Bergen og Oslo. Superstjernens opphold i Norge gikk for seg uten nevneverdig bråk, men livvakten som ble bøtelagt i København oppførte seg også noe hissig da han var i hovedstaden.

Ifølge 730.no skal nemlig den samme livvakten ha kastet ut pressefotografene fra Sentrum Scene etter kun én låt, til tross for at avtalen var at pressen kunne ta bilder under de tre første sangene.

Les mer om 50 Cents besøk i Norge:
Håndplukket av 50 Cent: – 50 Cent ble sjenert
50 Cents afterparty i Oslo: Ber om spesifikke jenter

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping