Gå til sidens hovedinnhold

- 50 Cent ble sjenert

Norske Janis Maria (25) ble håndplukket av superstjernen.

(SIDE2): At superstjernen 50 Cent er i Norge har ikke gått upåaktet hen. Det gikk nemlig rykter om at den populære rapperen hadde bedt arrangøren av hans offisielle afterparty om å skaffe spesifikke jenter, men modellen Janis Maria Wilson ble valgt ut av superstjernen selv.

- Det var slik at han skulle velge ei jente som skulle sitte ved siden av han på afterpartyet på Club Cayenne, og da var det meg han valgte ut. Jeg satt sammen han i en time, og vi snakket om alt mulig, forteller glamourmodellen Janis Maria, til Side2.

Glamourmodellen er kanskje er mest kjent fra TV3-serien «Charterfeber», og hun blogger også om livet som glamourmodell.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Danset for 50 Cent
Det var mange jenter som ønsket innpass til superstjernen, men Janis Maria var kanskje en av kveldens lykkeligste jenter.

- Det var mange jenter rundt han, og både han og de andre (i 50 Cents crew red.anm) plukket og valgte de jentene de skulle ha rundt seg. De fleste jentene danset for han, mens jeg satt og pratet med han i sofaen. Det var stort å sitte der, men han ble sjenert og så ned da jeg fortalte han at jeg hadde vært hans store fan i ti år, sier hun.

- Ringte og avtalte møte
Hun hadde tidligere møtt 50 Cent og hans «entourage» på hotellet i Oslo, og hun synes det var fantastisk å bli kjent med de.

- Jeg hadde snakket med Tony (Yayo red.anm.), tidligere, og han la meg til som venn på Facebook. Så tok han kontakt for noen dager siden og sa at de kom til Oslo, og lurte på om jeg ville møte de. Så ringte han meg og avtalte å møte de på hotellet. Jeg kom dit, og jeg var der mens de klippet og ordnet seg. Da ble jeg kjent med hele gjengen, forklarer hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Var backstage
Hun fikk også med seg konserten, hvor både 50 Cent, «G-Unit»-gutta Lloyd Banks og Tony Yayo samt den kjente New York-radio-DJ-en DJ Whookid sto sammen på scenen. Konserten ble holdt foran et par tusen elleville fans på Sentrum Scene i Oslo sentrum.

- Under konserten var jeg for det meste backstage. De kom å hentet meg, og jeg hadde det utrolig kult. Det er så morsomt å høre 50 Cent si navnet ditt liksom, sier Janis Maris, som fikk en helt spesiell opplevelse denne kvelden.

- Da jeg satt sammen med han på afterpartyet, ga han meg masse komplimenter. Han sa at jeg så ut som en ordentlig modell, og både han og de andre i crewet var svært beskyttende. Om noen andre kom bort og sa noe til meg, så sa de at de måtte vise meg litt respekt. Utrolig morsomt, utbryter 25-åringen.

På Danskebåten
Da 50 Cent på torsdag gjestet Bergen hadde noen heldige bergensjenter fått lov til å bli med på hotellet til superstjernen, men det ble ikke noe hotellbesøk for Janis Maria.

- Jeg dro da Club Cayenne stengte, men de sendte meg melding kl. 04:00, for da var de på danskebåten på vei til København, forklarer hun.

Janis Maria håper hun vil holde kontakten med superstjernen i fremtiden, og hun har allerede vært i kontakt med han.

- Jeg snakket med 50 Cent på telefonen i natt, og de har sendt meldinger til meg i dag, sier hun.

Janis Maria har kjæreste, men han er bare stolt av henne og hele situasjonen.

- Tok du noen bilde sammen med 50 Cent?

- Jeg tok ingen bilder med 50 Cent, for da jeg spurte om jeg kunne ta bilder sa han at jeg var «way too big» for det. Men mange andre tok bilde, det ble knipset hele tiden. DJ Whookid tok bilder av meg og sa han skulle legge det på bloggen han har med Eminem eller noe, forteller Janis Maria.

Møtte fansen
Side2 møtte 50 Cent før konserten, og den 34-årige superstjernen virket i godt humør kun en halv time før han gikk på scenen. Rapperen tok seg blant annet tid til å møte fansen på et «Meet&Greet» arrangement.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping