Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil bli husket som Jacko

50 Cent vil bli som MJ, minus pedofilianklagene.

(SIDE2): Albumaktuelle 50 Cent avslører til NME denne uken at han ønsker å bli husket som en artist i Michael Jackson-klassen.

Les Side2s anmeldelse her: 90% ekte hip-hop

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Uten pedofil-greiene
- Jeg vil bli husket på grunn av hvor mye folk likte musikken min. Jeg lager mer musikk enn det jeg faktisk gir ut. Folk kommer til å sette mer pris på meg når jeg er borte enn hva de gjør nå. Som Michael Jackson, men uten alle pedofili-greiene. Jeg vil ikke ha det.

Likevel skjønner «Fiddy» fort at han må moderere seg en smule.

- Jeg har ikke hatt samme type suksess som Michael Jackson, så jeg kan kanskje ikke forvente meg akkurat det samme når jeg dør. Men som de fleste artister vil jeg ha respekt, sier han.

En lesehest
Halvdollarn (som vi kaller ham på nordvestlandet) kan også røpe at han er blitt en aldri så liten lesehest med årene.

- Lesing har blitt en større form for underholdning for meg etter mange år på veien. Jeg begynte å lese bøker om forskjellige emner for min egen personlige glede mens jeg reiser. Blader er også bra, men jeg har fortsatt til gode å finne et som kan vare en hel flytur fra LA til New York på fem timer, forteller barskingen.

Støtter Obama
50 gir også leserne et innblikk i sitt politiske ståsted, og står fast ved at Barack Obama var et godt valg som president.

- Jeg synes Obama er fantastisk. Han representerer alt Amerika ville ha, at alt er mulig. Han gir oss håp. Jeg var ikke sikker på om USA var klare for en sort president, men det er stort at han er presidenten vår. Jeg tror derimot det vil ta tid for ham å få gjort noe med den økonomiske krisen. Folk vil ha en kjapp løsning, men jeg tror ting vil snu seg etter hvert, sier 50 Cent.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken