Gå til sidens hovedinnhold

50 Cent håner tsunamiofre

Rapperens kommentar på Twitter faller ikke i god jord.

Minst 2700 mennesker er bekreftet døde etter tsunamien i Japan, og antallet savnede og antatt døde strekker seg fra noen tusen til flere titalls tusen.

Det synes rapperen 50 Cent er god underholdning, og skriver på sin twitterside:

«Hør, dette er veldig seriøst folkens. Jeg måtte evakuere alle mine 'hoes' fra LA, Hawaii og Japan. Jeg bare måtte gjøre det. Lol».

Dette faller naturlig nok ikke i god jord i det brede lag av befolkningen, mens andre skriver sin hyllest til rapperen som gjør det ingen andre gjør.

«Du er syk, jeg digger deg», kommenterer en tilhenger.

50 Cent modererer seg ganske snart etterpå, og oppfordrer alle til å be for de som har mistet sine nærmeste. Han innrømmer likevel at han skriver slike meldinger med overlegg - for å sjokkere.

«Noen av mine 'tweets' er grove. Jeg gjør det for sjokkeffekten. Hat det eller elsk det. Jeg bryr meg ikke», skriver han en halv time etter den første meldingen.

Dette er ikke først gang 50 Cent får oppmerksomhet for drøye kommentarer på Twitter. Sommeren 2010 ble TwitPic-kontoen hans stengt da han publiserte et bilde av en halvnaken kvinne.

Rapperen la ut et bilde av en bikinikledt dame med en stor hamburger mellom rumpeballene.

- Jeg vet hva jeg vil spise. En stor saftig burger, skrev han.

Han kalte burgeren sin Kim K, en mer eller mindre smigrende henvisning til Kim Kardashian.

Men Twitpic, som laster opp bilder for Twitter, stengte umiddelbart hans konto. Tekstfeeden hans fortsatte å rulle og gå.

- Twitpic kastet meg akkurat ut. De har 30 minutter til å åpne den igjen ellers så blir jeg vill, la så rapperen til.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken