Gå til sidens hovedinnhold

- 50 Cent varer 50 sekunder i senga

Tøff rapper fikk kommentar under beltestedet.

(SIDE2): Nå som Curtis «50 Cent» Jackson (34) har sin nye, kritikerroste «Before I Self Destruct» i butikkhyllene, er han i full promomodus. Tirsdag gjestet hans tv-showet til sexfikserte Tyra Banks (35).

Sammen med albumet får man en DVD med filmen med samme navn, regissert av rapperen. Programlederen er oppspilt over innholdet, spesielt muskelbuntens første nakenscene, skriver 730.no .

- Jeg hører at du viser frem rumpa?

- Ja, og du skulle sett filmen før den ble klippet. Det var nesten porno, svarer Curtis.

- Oj! Hadde du virkelig sex på ordentlig?

- Nei, men vi to burde gjøre en scene sammen, foreslår rapperen.

Tyra fniser og vrir seg i stolen og lurer på om han ble «turned on» under scenen, noe han svarer nei til ettersom hele filmcrewet stirret på hans rumpesprekk.

- Du var naken mens du bærer dama? Naken foran også? Hvordan ser rumpa di ut? Er den muskuløs? Har den de halvsirklene på siden? spør den interesserte supermodellen/«journalisten».

- Nei, den er som et yppig eple. Den er ikke for stor, svarer rapperen og forsøker å vise med hendene.

Se også: Tyras nye konsept: Top Model med skjult kamera

Tyra får så kjenne på bakdelen mens hun nikker anerkjennende, og merker at han har 250 hundredollarsedler i baklomma (140.000 kroner), noe rapperen sier han alltid går rundt med. (Tyra gir fem av dem til publikum.)

Top Model-stjernen lurer også på om Curtis har komedietalenter, og tester ham via det hun referer til som «the spit take», hvor hun sier noe som overrasker så mye at han spytter ut vannet han drikker.

- Jeg snakket med en jente her om dagen som har vært sammen med deg, og hun sa «girl, 50 Cent varer bare 50 sekunder i senga».

Komikeren blir sjokkert og spytter vann utover gulvet, til Tyras store fryd.

- Hun juger! Jeg kan bevise det!

Deretter hevder Tyra at hun snakket med rapperens gamlekjæreste, Vivica A. Fox («Kill Bill», «Independence Day»), og at hun kunne røpe at 50 Cents penis faktisk er 50 centimeter lang. Rapperen reagerer da rolig og svelger vannet, igjen til Tyras store fryd.

Video hos 730.no : SE TYRAS SEXPRAT MED 50 CENT!

I snutten ovenfor snakker Curtis Jackson om feiden han hadde med Vivica etter forholdet, men sier at de nå har blitt venner, og hun er med i hans neste video, passende nok til kjærlighetslåten «Do You Think About Me».

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken