Gå til sidens hovedinnhold

Bli med på en rundtur i Christian Greys leilighet

For dere som ikke klarer å vente til premieren av «50 Shades of Grey».

(Side2): Det har vært mye oppmerksomhet rundt storfilmen «50 Shades of Grey», som har premiere på norske kinoer på selve valentinsdagen, 14. feburar.

For dere som likevel ikke klarer å vente så lenge, har det nå blitt mulig å foreta et lite besøk i leiligheten til Christian Grey, helt på egenhånd.

Les også: Se hva som skjedde da ti eldre fikk se «Fifty Shades of Grey»-traileren


Virtuell leilighet

På en egen nettside Universal Studios har opprettet, kan du nå utforske leiligheten ved 360 graders bilder, og interaktive knapper, som gir deg forskjellige valgmuligheter.

Omvisningen begynner med en heistur, hvor du blir møtt av Christian Greys stemme. Han ber deg om å underskrive en kontrakt om at du ikke kan snakke om det du ser, før du i det hele tatt får lov til å gå inn i leiligheten.

Etter at du har trykket «ja» ankommer du hallen som leder inn til stuen. Her er det høyt under taket, marmor på gulvet, og vinduer som strekker seg helt fra gulv til tak, med en fantastisk utsikt over Seattle.

Om du håper på å få se det berømte «røde rommet» eller soverommet til Christian Grey, vil du derimot bli skuffet. Enkelte deler av leiligheten er blitt sperret av, for å spare på noe av spenningen til filmen har premiere.

Les også: Leste «Fifty Shades of Grey» - krever skilsmisse

HTML EMBED