(SIDE2:) Det er mange vi kunne ha nevnt, og noen er glemt. Skriv gjerne hvem du ville hatt med i kommentarfeltet.

AMAL ALAMUDDIN

George Clooney giftet seg med henne. Men The Business Woman sa egentlig det som trengtes å bli sagt med sin tittel «Internationally acclaimed barrister Amal Alamuddin marries an actor».

Britisk-libanesiske Amal Alamuddin er menneskerettighetsadvokaten som forsvarte Jullian Assange, skaperen av WikiLeaks. Hun representerte også tidligere statsiminister av Ukraina, Julia Timisjenko.

I begynnelsen av karrieren var hun en del av gruppen som etterforskes den store skandalen rundt Enron og meklerhuset Arthur Andersen.

Alamuddin er elegant og har klasse, men det har neppe bestandig vært en fordel. De siste året har hun viet mye tid til en kampanje for å få til en sterkere beskyttelse av barn som i konfliktsoner utsettes for voldtekt og seksuell vold.

Og ja, hun er utrolig, utrolig vakker. Men vi får håpe det var hele Amal George Clooney falt for.

KATE WINSLET

Kate Winslet gjorde «Titanic», skaffet seg en venn for livet i Leonardo DiCaprio, og har utviklet seg til en av verdens modigste kvinnelige skuespillere. Winslet har, tross mange åpenbare stikk om vektoppgang, vektnedgang, retusjering og annet, alltid vist at hun er forferdelig flott (og veltrent) med den kroppen hun har.

- Jeg var rett og slett alt for tynn, har hun sagt om tiden med «Titanic». Hun har også gått ut og sagt at noen bør stoppe Miley Cyrus før det er for sent.

Men alt i alt virker Winslet gjennomgående ærlig, en kvinne som følger hjertet både i rollevalg og privat og en dame som gir oss et litt annet kroppsideal enn de syltynne modellene.

LES MER:Her er rollene de nesten mistet

HELEN MIRREN

Helen Mirren er kvinnen som fortalte Side2 at hun flyttet inn på et bordell for å se på nært hold hva det betød å være «horemamma».

Mirren er en dame som per i dag nyter stor status i skuespillermiljøet. For tiden er hun aktuell i «En tretti meters reise» . Mirren startet sin karriere i de glade 60-årene, noe innsatsen i den skandaliserte filmen «Caligula» vel sier alt om. Men Mirren har aldri benektet noe som helst. Skuespilleren var med på å gi ansikt til en annen type kvinne på TV-skjermen som den iskalde politisjefen Jane Tennyson i «Prime Suspect».

Helen Mirrens rike karriere fikk enda et oppsving på 1990-tallet og 2000-tallet da hun gikk fra filmsuksess til suksess, og aldri mistet sin evne til å snakke rett fra levra.

Mirren har en stemme som blir hørt.

- Jeg er lei av at filmbransjen kun tenker på mannen i alderspennet 18 til 25 år og hans penis. En ganske liten penis, har jeg alltid tenkt, har hun sagt om egen bransje.

LES MER: Gi plass til lady Hitchcock

BRODY DALLE

Brody Dalle var frontfiguren i The Distillers og nå The Spinnerettes og er en skikkelig kul dame. Dalle er ikke kjent for å gjemme sitt lyst under en skjeppe, men hun reagerte da Jennifer Lopez og Iggy Azalea nylig ga ut sin booty-låt og usedvanlig rumpefikserte video.

LES MER: Det er 20 års forskjell på disse rumpene

- Jeg vil ikke at min sønn skal se kvinner som vandrende rumper og pupper, men se kvinner som likeverdige vesener, skrev hun.

Da hun ble beskyldt for å kalle sine kolleger for ludder, svarte hun.

- Jeg liker ikke ordet «slut», jeg bruker ikke ordet «slut». Det er ikke i mitt vokabular. Kvinner burde føle seg frie nok (slik menn gjør) til å ligge med hvem de vil så lenge det er med samtykke, uten at de skal bli kalt luddere av den grunn. Det ville være likeverd. En jente må få lov til å drømme.

HTML EMBED

VICTORIA BECKHAM

Vi er ikke så veldig imponert over at Victoria Beckham aldri smiler.

Noen ganger ser hun ut som en mannequin-dukke der hun går på den røde løperen. Men søren meg, en slik transformasjon skal du lete lenge etter.

Fra å ha vært Spice Girl med en ganske heftig og til tider latterliggjort merkelapp som Posh Spice, har fru Beckham faktisk skapt seg et eget lite moteimperium. Og sist ble hennes egen flaggbutikk åpnet i London.

Victoria Beckham sa det vel ganske greit selv;

- Mens alle var opptatt med å le av meg, hva gjorde jeg?

LES OGSÅ: Derfor var ikke Victoria på åpningen av sin egen flaggbutikk

EMMA WATSON

Emma Watson har alltid vært mye mer enn Hermine fra «Harry Potter»-filmene. Muligens symptomatisk, i alle fall om man ser på statistikken, så var hun den eneste av trioen som tviholdt på å skaffe seg en skikkelig utdannelse. I vår gikk hun ut fra Brown- og Oxford University, og mulig vil hun studere mer.

Utdannelsen har hun nå blant annet brukt til å bli talskvinne for #heforshe-kampanjen for FN. Og Emma Watsons personlige tale ble en viral hit.

LES MER: Gutter - hun har noe hun vil dere skal høre