(Womanweb.no):

1.Ta ham – fort

De fleste kvinner starter med å slikke pikkhodet og så ta selve stasen i munnen litt etter litt når de skal gi en blowjob. Overrask han derfor med å ta hele utstyret i munnen med en gang. Dekk tennene med leppene og dykk ned over pikken hans med ett hurtig sug.

2.Gjør det på et offentlig sted

Enhver tenåringsgutt drømmer om å få en blowjob av ei blond berte mens han suser bortover veien i sin røde sportsbil. Den slags er ikke særlig lurt i virkeligheten, men det skal ikke så mye innsats til for å komme så nær drømmen som mulig.

Neste gang dere er ute og kjører bil, så få lillemann opp og stå med hånden og fortsett med munnen når han kort tid etterpå sannsynligvis har fått kjørt til siden. Ellers kan blowjobs gis med hell på utsatte og mindre farlige steder: På toalettet på en fest, på en balkong eller opp mot utgangsdøren på vei til jobb. Det er få bergensninger¿

3.Gå mot ballene

Det største kompliment du kan di din mann er å vise at du nyter å suge ham. Det gjør du kanskje best ved å utforske hele området når du likevel er i de regioner. Ta en eller begge testiklene i munnen, sug forsiktig og slikk området rundt. Husk bare å være forsiktig – det er følsomme kuler. Du kan dessuten tillate deg å slikke under pungen, hvor det er veldig følsomt.

4.Nynn for ham

Når du beveger munnen opp og ned på staken hans, så nynn i en jevn tone. Det høres kanskje ikke så erotisk ut, men nynningen skaper vibrasjoner som kan være svært frydefulle for ham. Variasjon i toner kan skape forskjellige vibrasjoner, så det skulle ikke være farlig å variere. Skal du absolutt nynne en melodi, så tenk litt etter hvilken sang du velger.

5.Bakvendt blowjob

Hvorfor ikke prøve en ny stilling til oralsex? Legg deg på ryggen på sengen, slik at hodet ditt henger nedover kanten. Grip ballene hans og ta staken hans i munnen. Stillingen åpner halsen og munnen så vidt at du kan ta ham lengre inn enn vanlig, uten brekningsfornemmelsene. I tillegg betyr det at du har full kontroll over hvor raskt og dypt den skal inn.

6.Kald blås

Ta en isterning i munnen før du suger ham. Den kalde følelsen blir en ganske frekk opplevelse for partneren din. Og det blir desto bedre om du etter hvert bytter ut isen med for eksempel varm te før du gjør ham ferdig. Du vil garantert ha ham for alltid etter en slik opplevelse¿

Les også:

Tips for bedre sex

Hurra for vanlig sex

Lei sex? Slik kan du vekke lysten

Denne saken er laget av www.Womanweb.no