RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bedre enn Da Vinci-koden?

Sist oppdatert:
Nettet er fult av snodige ting. Vi har samlet en rekke sider du på egenhånd trolig aldri ville funnet. Hva med en kjærlighetsdikt-generator?

Kamp mot pirater er det tema som er mye omdiskutert for tiden, og underholdningsindustrien går nå stadig nye veier for å ta piratene, blant annet gjennom å lære opp sporhunder til å finne piratkopierte dvd-plater.

Men kampen mot piratene er ikke noe nytt fennomen. Her kan du se hva slags kampanjer en hadde rettet mot piratkopiering den gangen disketter var den mest effektive fildelingsteknikken.

Refleks- og hjernetrim
Har du i stedet lyst til å kaste bort noen minutter på et veldig enkelt, men likevel utrolig vanskelig spill? Da er dette utvilsomt noe du bør ta en titt på. Poenget er å bevege ballen til firkanten uten å treffe de små ballene.

De som overvar The Gathering i Vikingskipet på Hamar i påsken fikk mulighet til å prøve seg på en quiz-spill litt utenom det vanlige. Hvis du føler at du er smart, kan en lignende Quiz, der målet er å knekke en kode for å komme seg til neste side. Prøv Fear Country her.

Ekte latskap
Hvilken kjendis likner du på? Det kan du enkelt finne ut på denne siden.

Det er ikke alltid vi har tid til å skrive dikt, men likevel er det slik at et dikt kan smelte de fleste hjerter - bortsett fra de som begynner å hånle av deg. Benytter du en av disse diktene, og de ikke blir suksess, kan du unnskylde deg med at diktet ble generert bare for deg av en datamaskin. Kjærlighetsdiktene er utrolig nok relativt gode, selv om de ikke er laget av mennesker.

Bedre enn da Vinci-koden?
Optiske illusjoner er ikke noe nytt fenomen for de som har surfet litt rundt på nettet; men visste du at det finnes de som lager bilder som du kun får se hele innholdet av hvis du plasserer en sylinder midt på bildet? Ikke en gang Dan Brown tenkte på dette da han skrev Da Vinci-koden, selv om speilvendt skrift kanskje ikke var så langt unna.

Forfalsket hverdag
Jeg husker fortsatt da jeg var i en turistby i Tyrkia hvor det flommet av forfalskede merkevarer. Enkelte turiser er kanskje så dumme at de går på det, mens andre vet at en selvfølgelig ikke kan få en Rollex-klokke til 50 kroner. Én av bodene i byen hadde forstått dette, og reklamerte stolt med et skilt der det stod «Genuine Fake Watches».

På et helt annet marked marked på Hadeland fant jeg også en torgbod som ønsket å selge meg en fryktelig fin t-skjorte for en billig penge. Merket var Niki, og Nike-logoen var speilvendt. Og det finnes mange slike eksempler. På denne siden har de samlet noen fryktelig dårlige etterligninger.

Bordtennis - uten vold
Rockstar, selskapet som er best kjent for å lage Grand Theft Auto-serien, samt en del andre ultravoldelige spill, skal snart lansere et nytt spill som passende nok skal handle om bordtennis. Det er ingen grunn til å vente på at Rockstar skal lansere sin utgave, på denne siden finner du trolig nettets beste bordtennis-spill.

Tidligere nettunderfundigheter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere