Gå til sidens hovedinnhold

635.000 så «The Voice»

Og Monsen er fortsatt størst. Se helgens tall her.

På fredag ble det aller første programmet i «The Voice - Norges beste stemme» sendt på TV 2. I programmet skal de fire mentorene Hanne Sørvaag, Sondre Lerche, Magne Furuholmen og Yosef Wolde-Mariam søke etter talenter de kan veilede helt til topps i konkurransen.

TV2s nyeste program «The Voice - Norges beste stemme» samlet i snitt 635.000 seere under sine to første sendinger på fredag. TV 2 fikk dermed seerandel på 34,4 prosent. Første del samlet 620.000 seere, mens andre del etter nyhetene samlet 665.000.

Se tall for helgen på venstre side

Elisabeth Vatndal (27) var første deltakeren på scenen i programmet

- Det er helt absurd at så mange så meg synge! Det er ikke akkurat sånt som skjer hver fredag. Det er overveldende og veldig, veldig gøy, ler hun når tv2.no tar en prat med henne mandag formiddag.

Se mentorenes start på showet her

HTML EMBED

Elisabeth Vatndal (27) var første deltakeren på scenen i programmet

- Det er helt absurd at så mange så meg synge! Det er ikke akkurat sånt som skjer hver fredag. Det er overveldende og veldig, veldig gøy, ler hun når tv2.no tar en prat med henne mandag formiddag.

Fornøyd programdirektør
Programdirektør i TV 2, Pil G. Brandstrup, omtaler helgens seertall som «svært gledelige».

- «The Voice» var en stor snakkis i sosiale medier på fredag og jeg er glad for at det viser seg i seertallene. Jeg er også veldig imponert over at «Hver gang vi møtes» klarte nesten 600.000 i knallhard konkurranse med Melodi grand prix på NRK, det er veldig sterkt, sier hun til TV2.no.

- Dette er svært gledelige tall. «The Voice» var en stor snakkis i sosiale medier på fredag og jeg er glad for at det viser igjen i seertallene. Jeg er også veldig imponert over at «Hver gang vi møtes» klarte nesten 600 000 i knallhard konkurranse med Melodi Grand Prix på NRK, det er veldig sterkt, sier programdirektør Pil G. Brandstrup i en melding.

Vinnis versjon av «Sommerfuggel i vinterland» gikk som en farsott i sosiale medier i helga, og har snart 400 000 visninger på Youtube og 45 000 på TV 2 Play.

«Ingen grenser»på topp
Forrige helg slo «Ingen grenser» gjengen ut «Nytt på nytt» fra seertoppen og ble ukens mest sette tv-program. Monsen holder plassen og setter ny rekord denne sesongen med 1.284.000 seere som gir kanalen en andel på 64,6 prosent.

«Nytt på nytt» samlet 1.159.000 seere og hadde en andel på 60,7 prosent. «Norsk attraksjon» ble helgens tredje mest sette program, med 1.007.000 seere. «Skavlan» samlet 997.000 seere på fredag og «Popstokk» trakk 667.000 seere til statskanalen.

Grand prix på millionen
«Melodi Grand Prix» samlet 913.000 seere på hovedsendingen og 1.004.000 seere på resultatsendingen senere på kvelden under andre delfinale på lørdag.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken