RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på nettet

Sist oppdatert:
Datamaskiner som går amok, ekstermsport-stunt som går galt og imponerende annerledes kunst. Se hva vi har funnet.

Har du noen gang lurt på hva som skjer med datamaskinen din om natta? Tror du den lever et hemmelig liv? Du skal ikke se bort i fra at maskinen bedriver denne typen aktiviteter når du ikke er i nærheten.

Ekstremsport i flere former
Det er få ting som er mer spennende, og samtidig psykisk smertefullt, enn å se ekstremsport-stunt som går galt.

For noen år siden forsøkte jeg og noen venner å utvikle en ny form for sport kalt Drueball. Det gjorde vi med en pose gode druer og en svært lang linjal som brukes på tavler. Det ble fryktelig mye klin, men var moro de 15 minuttene vi spilte det. Her er det noen andre som har laget en langt mer imponerende ny sport.

Er du like rask?
Det er enkelte dataspill som krever større fysiske ferdigheter enn andre. Å legge kabal krever at du tenker klart, men dette spillet krever raske tanker sammen med ekstremt raske hender.

Hvis du besitter de samme egenskapene som denne mannen, er det ingen grunn til å vaske bilen. Da er faktisk det å ha en ekstremt skitten bil en fordel.

Sexuelt ladede reklamer
Dette kan være årsaken til at vi i Norge har ganske strenge regler når det gjelder å spille på sex i reklame.

Det å lage mimemusikkvideoer har blitt usedvanlig populært den siste tiden, og noen er virkelig bedre enn andre. Denne musikkvideon vil for eksempel trolig gå inn i historiebøkene som... ja, den vil nok gå inn i historiebøkene.

Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde vi en konkurranse om hvem som klarte å putte mest Torky tørkerull i munnen. Vinneren klarte å få inn nesten tre meter. I denne videoen får vi derimot se hvor mye tyggegummi som faktisk er mulig å få inn i munnen på en gang. Det er mye.

Hissig på jobben...
Å være nyhetsreporter er ikke alltid like moro når noen på død og liv vil komme på tv.

Det finnes få ting innenfor fotoverdenen som er like imponerende som makrofotografering. Her er noen virkelige kroneksempler på hvordan det kan se ut.

Og vi avslutter som vanlig med en liten video. Denne gangen er det en ny spennende musikkvideo som du trolig ikke har sett på MTV.

Tidligere nettunderfundigheter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere