RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

16 raketter mot Haifa

Sist oppdatert:
Hizbollah-krigere avfyrte 16 raketter mot Haifa tirsdag.

Fem israelere ble skadet i rakettangrepet i Haifa, melder Reuters. To av rakettene traff i nærheten av et sykehus i Haifa, en rakett traff en buss og en annen traff et bolighus, ifølge AP. Det skal til sammen ha vært 16 raketter som slo ned i Haifa tirsdag, melder israelsk radio.

Fikk hjerteinfarkt
Til sammen 35 raketter har slått ned i Nord-Israel i løpet av tirsdag, og 19 mennesker er skadet i angrepene. En mann døde av hjerteinfarkt etter at en rakett slo ned like i nærheten av hjemmet hans.

Bombes daglig
Israelske byer blir daglig angrepet av raketter avfyrt av Hizbollah. Mandag ble en rekke raketter avfyrt fra Libanon av Hizbollah-militante og traff flere byer i Nord-Israel, melder Reuters. Rakettene traff byene Nahariya, Haifa og grensebyen Shlomi hvor en israeler ble skadet.

Sjokkskader
I tillegg ble to israelere skadet i byen Tiberias. Ingen skal ha blitt drept i angrepene, men 30 mennesker ble behandlet av medisinskpersonell som en følge av rakettangrepene mot Nord-Israel mandag. Fem var fysisk skadet, mens resten ble behandlet for sjokkskader, skriver Jerusalem Post.

Søndag ble Haifa, som er Israels tredje største by, truffet av minst ti raketter.

1100 raketter
Til sammen ble over 90 raketter avfyrt av Hizbollah-militante mot israelske byer i nord i løpet av søndag. To israelere ble drept under søndagens angrep, mens 93 mennesker er meldt skadet. Hizbollah har avfyrt 1100 raketter mot israelske mål siden konflikten startet 12. juli. 370 libanesere og 37 israelere er drept siden konflikten startet for drøyt to uker siden

Les alt om Midtøsten-konflikten her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere