RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Igjen har vi vært på skattejakt på nettet, og vi har funnet det vi har lett etter.

For å beskrive sin lykke etter endelig å ha funnet den personen han ville tilbringe resten av livet sitt med, fikk jeg nylig tilsendt denne videoen av en kamerat.

Flere måter å fly på
En av forandringene på Superman i den nye Superman Returns-filmen, utover det at han har blitt forvandlet til en sjalu kikker, er at han fikk seg en litt forandret drakt. På nettet kan vi selvsagt se en del fantasifulle løsninger som Superman ikke benyttet.

Charter er billig, men det er som regel en relativt smertefull opplevelse å sitte over 5 timer på et fly til Tenerife med så dårlig plass til bena at du vet de kommer til å sovne opp til flere ganger i løpet av turen. Selv kan du naturlig nok bare glemme å få sove. Men det finnes fly som tilbyr en del mer komfort - mye mer komfort faktisk.

Internett for 10 år siden
Internett begynner å dra på årene, og er nå på vei inn i tenårene som en komersiell suksess. Her kan du se hvordan internett så ut i 1996, et par år etter at de første grafiske nettleserne begynte å komme.

Alle vet at det kan være farlig å kjøre bil, og spesielt ille blir det hvis du er innblandet i en ulykke med en stor lastebil. Men det finnes noen som er veldig mye heldigere enn andre.

Papir er et fantastisk materiale å jobbe med på mange måter, og hvis du er litt flinkere enn gjennomsnittet som kanskje klarer å lage et halvdårlig papirfly, kan disse figurene være noe å forsøke seg på.

Interplanetarisk golf
Golf har nærmest blitt en folkesport, men du har aldr spilt et golfspill som har så sterke variabler som dette svært vanedannende spillet.

Filmen «Cannonball Run» fikk den norske tittelen «Verdens sprøeste billøp». De som lagde denne tittelen hadde åpenbart ikke noen anelse om hva gutta i Top Gear skulle gjøre noen år senere.

Til slutt kan du se denne stop-motion-filmen som vi antar det har tatt litt lenger tid å lage enn en gjennomsnittlig film som ligger ute på YouTube.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere