RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Vi har vært på skattejakt og funnet morsomme videoer og rare spill.

Google Maps kan brukes til så mangt, og nå kan du faktisk kjøre fly over mange av verdens mest kjente byer i spillet Google Map Flight Sim.

En helt ny handleopplevelse
Synes du det begynner å bli kjedelig å handle? I Japan tror de nå at de har funnet den perfekte måten å kombinere handling med moro på. Ved hjelp av en berg- og dalbane så kan du gjennomføre handlingen på en måte du aldri hadde tenkt på før.

Har du noen gang tenkt på hvor fort en karusell kan snurre rundt uten at det blir direkte farlig? Disse ungdommene lurte i alle fall på det , og benyttet hjelpemidler for å finne det ut. Om resultatet var det de var ute etter er usikkert, men det ser ikke ut til å være noe du bør prøve.

Mac med ekstrafunksjonalitet
Apples bærbare datamaskiner har en integrert sensor som kan programmeres til å gjøre flere forskjellige ting. Her kan du se hvordan du for eksempel kan benytte funksjonen til å bytte mellom tre forskjellige operativsystemer på en gang.

Folk elsker sine katter, og er glade i å filme dem når de finner på de mest utrolige ting.

Et nytt nettfenomen
Dette må være et helt nytt internettfenomen. Denne videoen er laget av ei jente som har tatt et bilde av seg selv hver eneste dag i tre år.

Hvis du studerer spill lenge nok kan du finne skjulte funksjoner som virker så usannsynlige at du bare blir sittende å måpe.

Alkoholfritt øl er en god ting
Reklame for alkoholfritt øl kan gjøres på en utrolig elegant måte, og denne videoen bør bevise det.

Det ble for ikke så veldig lenge siden oppstyr etter at en kunstner på Tabloid tok frem sprudlevannet og spurtet på sin motdebattant. I USA kan det gå enda noen hakk.

Avhengighetsdannende spill
Hvis du er glad i enkle, svært utfordrende nettspill, så trenger du ikke lete lenger enn her. Målet med spillet er å holde musepekeren unna alle ting som beveger seg i takt med musikken.

Som følge av en stadig økende frykt for terror, har det dukket opp mange produkter som skal kunne forhindre terrorangrep. Men er de virkelig så effektive som produsentene hevder? Se hva som skjer når en lastebil treffer en liten metallstolpe i høy fart.

Er dette en klar indikator på at global oppvarming faktisk er noe som påvirker våre liv hver eneste dag?

Vann henger i løse luften
Et av de mest klassiske objektene for nybegynnerfotografer å ta bilder av er fallende dråper. Ved hjelp av litt strobe-lys kan man lage de mest fantastiske fallende dråpene.

Vi avslutter med Chad Vader som jobber kveldsskift på en butikk.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere