RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Vi har tatt en titt rundt på internett for å finne de særeste videoene, de mest imponerende bildene og de morsomste spillene.

Du får aldri en ny sjanse til å gjøre et nytt førsteinntrykk, er det et gammelt ordtak som sier. Dermed er det kanskje greit å unngå å møte folk på denne måten første gang. Skinnet kan bedra.

Det er mange som gjør fryktelig mye dumt, og det er kanskje lett å gi konsepter som Jackass mye av skylden for det. En skulle kanskje likevel tro at folk var smarte nok til å forstå at dette var en veldig, veldig dårlig idé.

En sang utenom det vanlige
Andreplassen i Gidol, Google Idol, var et band som kalte seg Root Kit. De lagde en sang som later til å være en blåkopi av konseptet til Backstreet Boys. Forskjellen er derimot teksten som skiller seg noe ut fra det du finner i den jevne gutteband-sang. Se om du kan lære noe nytt av sangen Patch Me Up.

Delfiner er smarte dyr, og nå har du selv muligheten til å styre en i dette fantastiske og utfordrende spillet.

Tør du spise middag slik?
Jeg har spist middag på flere restauranter som har vært høyt oppe i et tårn, men dette tar kaka.

Det begynner å bli mange år siden Super Mario 3 kom på markedet, men jeg kan ikke huske å ha blitt mer begeistret for et plattforspill siden den gang enn dette.

Dårlige oppfinnelser flommer det over av. De som har sett på programmer som Skaperen og American Inventor har fått med seg at det finnes mange sprø mennesker der ute. Denne treningsinnretningen er kanskje likevel det som tar kaka. Det ser heldigvis ikke ut som de som har laget produktet tar det særlig seriøst.

Det er et eller annet med små kattunger. De fremstår så veldig uskyldige og søte. Her er en liten video om kattunger som forsøker å ta sine første skritt.

Fascinerende, meningsløst spill
Pek-og-klikk-spill har en utrolig tendens til å være morsomt, samme hvor enkelt og banalt det hele fremstår å være. Grow er nettopp et slikt spill som du bare blir fascinert av.

Det finnes få, om noen grenser, på hva folk finner ut at er en fryktelig god ting å svelge. Hva man skal med batterier og andre ulumskheter inni kroppen kan man jo selvsagt spørre seg om.

Hva skal du gjøre med en person som til stadighet driver med pek med sine kollegaer? Jo, med en haug med pappesker er det helt utrolig hva man kan få til med en pult.

Kunstverk på en helt ny måte
Hvis du tar noen av tidenes mest kjente kunstverk, kan man da lage noe som er enda mer imponerende enn originalene? Denne videoen av en rekke kunstverk kommer du trolig aldri til å glemme.

Originalen av bildet i artikkelen finner vi hos Spacetelescope, som har tatt et virkelig imponerende bilde av hvordan nattehimmelen kan se ut.

Vi avslutter med en liten akustisk cover av Outcasts «Hey Ya».

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere