Gå til sidens hovedinnhold

Kjæresten til Therese visste ikke helt hva han svarte ja til

Therese Tangen og Tom-Erik Larsen har meldt seg på i konkurransen til TVNorge om å få være med på topptur med 71 grader nord.

Kjæresteparet fra Harstad strekker seg langt for å sanke stemmer i konkurransen. I skrivende stund ligger de på 11.plass, og det er bare de fem øverste som får være med. Verdien av toppturen er på hele 80.000 kroner, skriver Nordlys.

Therese fant ut at hun måtte gjøre noen grep for å klare å nå opp blant de fem beste.

– Å legge ut dette bildet tenkte jeg kom til å skape litt oppmerksomhet, humrer Therese på telefon til Nordlys.

Hun hadde tenkt på saken ei god stund, før hun motet seg opp til å spørre kjæresten om tillatelse til å bruke bildet.

– Jeg nevnte det i forbifarta ganske kjapt, i håp om å få et «ja», uten at han helt registrerte hva han hadde sagt ja til. Han ble forberedt på en litt diskrét måte, sier hun.

TVNorge-turen Tipptopptur.no går av stabelen 16. til 18. mars. Der får deltakerne prøve seg på en av 71 grader nord-etappene. I håp om å klare å komme til topps, har Tom-Erik og Therese laget Facebook-gruppen Therese og Tom til 71 grader nord tur!. Til nå har de klart å samle rundt 1500 medlemmer på gruppa.

– Vi er begge ganske energiske og liker friluftslivet veldig godt. Sammen lever og ånder vi for turlivet, som vi bruker mye av fritida vår på.

Therese tror at en tur med Bergans og TVNorge vil sende dem ut på enda større og spektakulære turer, enn hva de har oppnådd til nå.

– Og kanskje kommer det flere pikante bilder på Facebook, sier Therese hemmelighetsfull.

Hun legger til at følgerne har tatt godt imot bildene som de har lagt ut. Både med og uten klær:

– Det virker som at følgerne synes det er inspirerende og koselig å følge oss, og se bildene fra våre turer. Det har også blitt en del humor av dette. Spesielt med nakenbildene, sier Tangen.

– Dere er ikke spesielt sjenert og blyg av dere?

– Nei, ikke når det står om noe som vi brenner for så sterkt. Da gir vi av oss selv. Dessuten er det jo helt naturlig, som skogen, fjellet og marka som vi liker så godt.

Les flere saker fra Nordlys her.

Kommentarer til denne saken