(SIDE2): Ikke før flaggskipseriene til henholdsvis TV3 og TVNorge over, så søkes det etter nye deltagere til realityseriene.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Stor interesse
Fjorårets «Robinsonekspedisjonen» hadde rekordmange søkere, det samme hadde «71º nord». Begge seriene feiret i fjor 10-årsjubileum, og de er begge like populære som før.

- Gjennomsnittlige seertall for forrige sesong var 335.000, så Robinsonekspedisjonen var den mest sette TV3-produksjonen denne gangen også, sier informasjonsansvarlig i TV3, Line Vee Hanum, til Side2.

Hele 7000 ville den gang bli med til Malaysia og kjempe om 300.000 kroner og forsøke å vinne tittelen årets Robinson. I år er søkermassen allerede stor.

- På cirka en måned har det kommet inn over tusen søknader til Robinsonekspedisjonen, så det lover bra, sier Hanum.

Aldersgrense for å melde seg på er 20 år.

Her kan du melde deg på «Robinsonekspedisjonen»!

Ut på tur?
«71º nord» har søknadsfrist neste helg, så her gjelder det å være raskt ute hvis du vil få med deg det som beskrives som Norges vakreste eventyr.

Her må du være over 20 år, og være i alminnelig god fysisk form.

Du kan søke her!

Turgleden er stor blant nordmenn, og det vil TV 2 gjøre noe med. TV-kanalen søker nå etter turinteresserte folk og vil gjøre TV ut av private reiseopptak og bilder.

Den serien kan du lese mer om og søke på her!

Påmeldinger i fleng
Det er flere program som ønsker å hjelpe det norske folk - økonomihjelp, hjelp til restaurantdrift og dårlige håndverksjobb er bare noen av det TV3 kan hjelpe deg med i 2010.

Eyvind Hellstrøm vil fortsette å hjelpe mennesker som sliter med restaurantdriften, og «Charterfeber» ønsker solsugne og festglade nordmenn med på tur.

Her får du hele oversikten!

Tankefeltteknikk
TVNorge søker deltagere til et program som fokuserer på tanketeknikk.

Tankefeltterapeut Mats Uldal skal reise landet rundt og hjelpe folk som sliter med fobier, traumer og andre lidelser.

Her kan du melde deg på!

Mer bonderomantikk
«Jakten på kjærligheten» er allerede i gang med sjuende sesongen og søker nå etter kjærlighetshungrige bønder.

TV 2 oppfordrer single bønder til å kaste seg på!

Det kan du melde deg på her!

I gang med Paradise
«Paradise Hotel» er i gang med innspillinger i Mexico fra og med neste uke, og de har hatt 4000 søkere til årets program.

- Dette er jo programmer som byr på eventyrlige opplevelser, og som er svært populære blant seerne våre. Dermed genererer det mange søknader også. Vi ser at det generelt sett er mange blant publikum som ønsker å være i programmene våre, noe vi selvfølgelig er veldig fornøyde med, sier Line Vee Hanum i TV3.