Gå til sidens hovedinnhold

Kamp mellom TV-kjærester?

- Marius måtte overbevise meg, sier Mali til Side2.

(SIDE2): Mali Fjogstad Nilsen (21) og Marius Christopher Hartmann Dietrichson (21) er bare to episoder unna en finale i «71 grader nord». Forrige gang så vi at deres kjærlige allianse ble brutt og Mali ble den som ble merket til kamp. Hun belager seg på kamp mot Marius i kveld.

- Jeg er forberedt på at det blir han jeg må møte, sa hun til programleder Tom Stiansen i forrige episode. For første gang befinner deltakerne i serien, som har ti års jubileum i år, seg på Svalbard.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Overtalte
Mali og Marius forteller at de to koste seg på hele turen, og at det å være kjærester på tur var veldig fint. Men Mali forteller til Side2 at førsteinntrykket av Bærumsgutten var heller dårlig.

- Jeg tenkte, hva gjør han her? Med pannebånd og greier, sier hun med latter i stemmen.

- Det kan bli interessant å se hva som skjer når han skal fyre opp bål og slå opp telt tenkte jeg, ler Mali.

Les også:Kjærlighet i teltet

Fordomsfull
Men hun innrømmer at hun nok var litt fordomsfull, for som vi har sett denne høsten fant de to lysluggene hverandre ganske raskt.

- Marius tok hovedinitiativet og måtte nok overbevise meg litt, sier Mali.

Og hun ble uten tvil overbevist av tøffingen fra Bærum - han var mer enn en soss med sleik og pannebånd.

De flyttet sammen i Trondheim i høst der Mali studerer. Marius startet på privatiststudie i byen, men det passet ham dårlig. Nå leter han etter jobb før han til neste år skal studere økonomi på BI.

Overrasket forelsket
Marius forteller til Side2 at han ble veldig overrasket over at han skulle treffe noen under innspillingen.

- Jeg har fulgt med på 71 grader nord siden jeg var liten og det har jo aldri skjedd før at noen har blitt forelsket, så det tenkte jeg ikke på en gang, sier han.

- Det var absolutt en gledelig overraskelse at det skjedde. Det å ha noen der tjuefire timer i døgnet som man kan dele alt med og være seg selv med har vært en klar fordel. Pluss at vi kunne tulle og fjåse så mye vi ville, ler han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Bryter opp
Paret har holdt sammen med Wenche og Benedicte, og nå lukter begge på en finaleplass. Men begge alliansepartnere og Håkon ønsket å bryte opp det sterke forholdet - og da ble Mali merket for første gang i konkurransen.

- Vi vil jo alltid stemme hverandre høyt, og det er en trussel for de andre. Jeg er ikke overrasket over at jeg ble merket denne gangen, sier Mali til Side2. Kjæresten bedyrer at de to var ærlige hele tiden, både med hverandre og med de andre deltakerne selv om de har en sterk allianse.

- Det var viktig for oss å vise at vi kunne komme langt på den måten, sier han.

Før kveldens episode er de fem uker inn i konkurransen og finalen er det bare en liten uke unna. Fem deltakere skal i kveld ble til fire, så til tre og deretter er det klart for finale.

«71 grader nord» ser du på TVNorge mandager klokken 20.00.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg