RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter gjeng-blodbad

Sist oppdatert:
To medlemmer av A-gjengen ble skutt ned på Aker Brygge søndag. Nå frykter kilder i gjengmiljøet blodbad.

Det var to medlemmer av A-gjengen på henholdsvis 38 og 27 år som ble skutt i beina på Aker Brygge søndag kveld rundt klokken 19.

Ifølge kilder i miljøet skal det ha vært to personer fra B-gjengen som avfyrte flere skudd midt i folkemengden.

Se flere bilder fra Aker brygge nederst i saken

Begge har pådratt seg alvorlige, men ikke livstruende skader og er sendt til behandling ved Ullevål universitetssykehus.

Kort tid etter meldingen om skytingen etterlyste politiet en sort BMW med registreringsnummer DL 16034. Natt til mandag var ingen pågrepet.

- Dramatisk
- Det er meget dramatisk at det skjer på Aker Brygge med mange flere mennesker rundt. Dette virker som om det er et oppgjør mellom A- og B-gjengen, dessverre. Politiet sitter inne med en god del informasjon, og vi jobber på spreng for å kunne gå til pågripelse i denne saken, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen til TV 2 Nettavisen.

Søndag kveld ble bilen man etterlyste funnet etterlatt i Stensgata i Oslo. Politiet kjenner ikke til om de mistenkte, som de har fått navn på, har fått seg et nytt kjøretøy, eller om de forlot denne adressen til fots.

- Det er veldig gunstig for etterforskningen at vi har funnet bilen. Det kan hjelpe oss ytterligere, sier Abrahamsen.

Høyt profilerte
Kilder TV 2 Nettavisen har vært i kontakt med sier at de som er involvert i skytingen er med i den absolutte toppledelsen av A- og B-gjengen.

Ettersom det er snakk om høyt profilerte navn på begge sider av skytingen frykter nå disse kildene at man skal få et blodbad i Oslos gater.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere