RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Vi har igjen surfet rundt på nettet for å finne de mest absurde bildene, de morsomste videoene og de beste spillene.

Hvor vidt dette er sant eller ikke er usikkert, men den første skilsmissen som en direkte konsekvens av terrorangrepene for snart fem år siden er meldt. Moralen i historien er trolig at du bør unngå å være utro. Samme hvor smart du tror du er, kan det skje ting som avslører deg.

Alt skal skje i sakte film
Vi lever i et samfunn der ting ser ut til å gå fortere og fortere, og vi får dårligere og dårligere tid. Om dette var årsaken til at rundt 225 mennesker fant ut at de skulle handle i sakte film på Home Depot i New York er usikkert, men det ble en ganske spesiell seanse ut av det hele.

Den norske søkemotoren Sesam har vel ikke blitt den enorme suksessen som de hadde håpet på så langt, men de lager en del morsomme spill. I dette spillet kan du trene på dine stupekunster.

Tidenes beste slakt?
Det blir stadig mer vanlig at brukere legger ut videoomtaler av nye produkter som de mottar på internett. De fleste av disse er ganske kjedelig, men dette kan potensielt være en av de mest vittige, frekke og morsomme omtalene av et produkt noen gang.

Vil du bli millionær? har blitt en klassiker i store deler av verden. Det mest omdiskuterte øyeblikket var kanskje i England der en vinner ble anklaget for juks. Den mest minneverdige vinneren kommer fra USA.

Det er ikke til å komme unna at mange er interessert i litt erotiske filmer. Men hvordan gjorde de det for flere tusen år siden? Denne videoen kan gi deg et svar (ikke sterkt pornografisk innhold).

Hva har egentlig skjedd her?
Det er mange ulykker hvor man kan begynne å lure litt på hva som egentlig har skjedd. Det er likevel ingen bilulykker jeg har vært mer usikker på enn denne. Hvordan i alle dager har han klart det?

En del kameraer har masse ekstrafunksjoner som du normalt sett aldri vil bruke. Det bryr ikke denne mannen seg noe særlig om.

Du bør ha god tid før du begynner å spille dette spillet. Det er få, om noen, spill som er mer vanedannende enn denne klassikeren..

Utrolig, men sant
Michael Jordan ble kjent for sine luftige dunker i basketball, og han klarte blant annet å hoppe fra straffefeltet og bort til kurven. Det blekner likevel i forhold til denne dunken.

Og når vi først er inne på «hvordan i alle dager klarte han det»-øyeblikk, kan jo dette være noe å lure på...

Jeg har brukt alt for masse tid på å se på politijakter på tv og blir ikke så lett imponert over hva kriminelle finner på lenger. Denne videoen skiller seg derimot kraftig ut.

Litt for mye ulovlige substanser
Anna Nicole Smith fikk mye pes etter at hun åpenbart var påvirket på TV, og det samme har flere norske artister blitt anklaget for på prisutdelinger. Men ingenting kommer i nærheten av de fem mest åpenbart påvirkede menneskene i TV-historien. Se alle videoene her.

Det kan ofte være slitsomt å reise seg fra pc-stolen og gå helt inn på kjøkkenet for å lage litt mat. Derfor har noen japanere utviklet denne USB-baserte BBQ-grillen basert på ikke mindre enn 30 USB-kabler.

Er du en fan av soft-gun? Noen er mer opptatt av å lage en så ekstrem utgave som mulig enn andre.

Vi avslutter igjen med en liten musikkvideo litt utenom det vanlige. Dette er kanskje en av de mest harry 70-tallsvideoene som noen gang er laget.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere