RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Noe som er livsfarlig kan være svært vakkert.
Noe som er livsfarlig kan være svært vakkert.
Igjen har vi funnet de morsomste videoene, de mest imponerende bildene og de mest vandannende spillene internett har å tilby.

Nettspillutgaven av Stronghold 2 er kanskje et av de mest vanedannende spillene som er laget. Du føler du bare prøve en gang til for å se om du klarer å komme deg gjennom alle brettene som bare blir vanskeligere og vanskeligere.

Har du noen gang lurt på om Beavis og Butthead har basert seg på noen personer fra virkeligheten?

Superbil i dyrt krasj
Köenigsegg CCX er en av verdens aller raskeste biler, som med rett bensin og tuning kan yte 900 hestekrefter. Den er samtidig ikke av de billigste. Her kan du se hva som skjer når man med en CCX mister kontrollen og krasjer.

The Office-sjefen David Brent har dukket opp i to nye treningsvideoer for Microsoft. Det bør være unødvendig å si at disse videoene ikke er helt som vanlige, kjedelige treningsvideoer. Du kan se del 1 her, og del 2 her.

Test dine legekunnskaper
Er du klar for å være en middelalderlege? Nå kan du teste dine evner i dette spillet.

Det ser ut til at det ikke er alle som forstår når det er på tide å pakke sakene sine og flytte fra mor og far. Men dette gjelder ikke bare mennesker. Dyr kan også ha problemer med gå fra mors trygge verden.

Jeg sliter med noen naboer som til tider er litt høylytte på feil tider av døgnet. Av en eller annen grunn har de fått det for seg at det å spille Pink, persisk musikk og 80-tallsklassikere på et stort Hi-Fi-anlegg fra klokken 04.00 på natten, med åpne vinduer, er en fantastisk idé. Det har heldigvis likevel ikke gått så langt som for denne uheldige naboen.

Hvor kom sistemann fra?
Optiske illusjoner er noe man nærmest aldri kan gå lei. Men hva er det som egentlig foregår her? Først er det 12 personer, så er det med ett 13 personer...

Trampoliner har blitt svært populært, men etter mange ulykker de siste årene er det nå blitt ganske vanlig at disse barnefavorittene har høy nettingsikring rundt. Etter å ha sett dette kan vi forstå hvorfor.

Nå kan du utkjempe den store kampen mellom mennesker og aliens i verdensrommet i dette fantastiske 2D-spillet.

Klarer du å håndtere kort slik?
Poker er mer populært enn noen gang, men ville du satt deg ned og satset penger med en av disse personene? Sannsynligheten for at de har både to, tre og fire ess i ermet bør kunne bekymre noen og enhver.

Å sitte i rullestol trenger ikke være noen unnskyldning for å holde seg unna selv ekstremsport. Rullestolen kan danne basisen for de mest ekstreme stunt.

Ikke helt A4
Du kjenner kanskje til uttrykket «helt A4», men når sant skal sies behøver det på ingen måte være noe ordinært og kjedelig ved et helt vanlig A4-ark.

Bildet på toppen av saken er hentet fra en serie bilder som ligger ute her. Det er nærmest skremmende å se hvor vakkert noe så farlig kan være.

Som vanlig avslutter vi med en lite musikkprestasjon utenom det vanlige.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere