RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Vi fant de beste videoene, de beste spillene og mest utrolige bildene internett har å by på.

Vi skal ikke ta stilling til om denne mannens frykt virkelig er så stor som den fremstilles i dette showet, men hvis det viser seg at denne mannen virkelig er så redd for fersken, bør han trolig oppsøke hjelp.

Pitchfork Media har laget en liste over verdens 100 beste musikkvideoer, og på toppen av det hele har de samlet alle sammen på ett sted, slik at du kan se videoene rett i nettleseren din.

Fri som fuglen
Jetpacks, en liten rakettmotorlignende ryggsekk du tar på ryggen for å fly helt på egenhånd, har vært en drøm for mange i mange år. For noen har det også blitt en realitet. Se en rekke videoer av et vellykket privat prosjekt her.

Ved hjelp av bare musa skal du forsøke å komme deg forbi hindringene og løse utfordringene i dette spillet, som fort kan vise seg å ta litt mer tid enn du hadde planer om å bruke.

Utrolige 3D-tegninger
Husker du de fantastiske 3D-tegningene som var spredt rundt omkring i store byer? Nå kan du få et innblikk i hvordan disse ble laget, og se enda flere av disse urbane mesterverkene.

Krokodillejegeren døde tragisk mens han drev med hva han elsket. Jay Leno har samlet noen av høydepunktene fra de gangene Steve har vært på showet. En annen hyllest kan du se her.

Det beste fra Jackass
Jackass har gått sin seiersgang over hele verden. Uansett hvor smakløst vi har funnet noe av det de har funnet på, satt vi klistret ved tv-en da de fant på sine utrolige stunts og meningsløse, pubertale eksperimenter. Her kan du se de 10 beste Jackass-stuntene.

Jeg er ikke helt sikker på nøyaktig hvordan dette har gått til, men bilen må ha hatt ekstremt høy fart. Moralen i det hele må være at det kan være greit å kjøre litt saktere.

Hva er det som er den korrekte religionen av Islam eller Kristendommen? The Daily Show gjennomførte en debatt litt utenom det vanlige om emnet. De fant til slutt et emne de kunne være enige om. Det er ukjent om de fikk noen dødstrusler i etterkant.

Klarer du å lage en felle?
Vi drar frem nok et musespill denne uka. Klarer du å bygge en effektiv musefelle, slik at Tom kan fange Jerry?

Mobilkameraene har gitt helt nye muligheter for magi, og det er nettopp hva denne småskrullete mannen har oppdaget. Klarer du å avsløre hvordan har får det til?

Det ble mye oppstyr da en reporter for TV 2 Hjelper deg ble angrepet i Sverige. Dette var likevel ingenting i forhold til hva som ble fanget på film i USA.

Det er en tiger midt i byen
Hva hadde du gjort hvis du hadde sett en tiger løpe rundt midt i byen? Det er denne illusjonen disse har forsøkt å skape.

For noen uker siden så vi en asiatisk jente som hadde tatt bilde av seg selv hver dag i tre år. Nå har det dukket opp en video av en gutt som har gjort et lignende prosjekt over seks år.

Vi avslutter med en live-opptreden av en personlig favoritt blant de ukjente musikerne i verden. Mannen med det anonyme navnet Jon Schmidt er trolig en av vår tids beste pianokomponister. Legg merke til at han bokstavelig talt benytter hodet når han spiller.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere