RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Vi har funnet de morsomste videoene, de mest imponerende bildene og de vanedannende spillene nettet har å by på.

Jeg har alltid visst at naturen har en utrolig evne til å tilpasse seg sine omgivelser, men jeg hadde aldri trodd at fugler til de grader som vi ser i denne videoen ville klare å tilpasse seg bylivet.

Fra offentlig sektor kommer man til stadighet over historier som nesten er for utrolige til å være sanne. I mars skal en engelskmann ha fått en bot på 50 pund for å puttet reklame han ikke ville ha i en søppelbøtte.

Lego kan være skummelt
Det er ganske utrolig hva man kan få til med lego. Med en haug med strikker og de rette legoklossene, kan du lage et ganske heftig våpen med den klassiske barnefavoritten.

Hvis du bare skal spille ett nettspill denne uken, vil dette kampspillet litt utenom det vanlige være det jeg anbefaler.

Alt på menyen - og litt til
Når man er på en fastfood-restaurant får man ofte spørsmål om man ikke skal ha noe ekstra på slutten. Men hva skjer hvis du bestiller absolutt alt som finnes på menyen?

Bildet på toppen av artikkelen kommer fra denne nettsiden hvor de har samlet bilder av jagerfly som bryter lydmuren. Det har ganske spektakulære effekter utover at det smeller høyt.

Folk med for masse tid
Denne er kun for de som er litt spesielt interesserte. Det finnes masse mennesker der ute som har alt for mye tid å kaste bort, og da kan man like gjerne benytte tiden til å eksperimentere med fysikken i Halo.

Flasker med båter inni seg har imponert mennesker i alle år. Men det er ingen grunn til at man skal holde seg til båter.

Hva skjer her?
Forrige uke så vi på den første magiske mobilvideoen. Det er ingen grunn til at vi bare skal vise den første. Hvordan får han til dette?

Det er ingen hemmelighet at dyr kan begynne å ta seg av andre, mer sårbare dyr. Vi har sett store kattedyr som passer på antiloper, og hunder passer ofte på katter. Men har du fått med deg at en tiger kan passe på griser?

Frustrerende spill
Dette trestegspillet er kanskje et av de mest absurde og mest frustrerende nettspillene jeg har spilt på lenge. Slikt blir lett avhengighetsskapende.

Hvis et tilbud virker for godt til å være sant, da skal du ikke se bort i fra at det nettopp ikke er helt sant. Det fikk denne mannen pinelig erfare.

Dette er definitivt en mann jeg ikke ville vært med i en pistolduell med. Hvis du tror du kan skifte et magasin i en pistol fortere, er du velkommen til å sende inn din egen video.

Har du en djevel i deg?
Hvis du føler at du har en liten djevel i deg i dag som du vil slippe ut, kan du kanskje hente litt inspirasjon fra denne drittsekken.

Vi avslutter med et lite musikkinnslag utenom det vanlige. Jeg skal med ærlighet si at jeg har sett en god del på Idol, både norske utgaver og fra utlandet. Jeg har nærmest sluttet å bli sjokkert når folk med viten og vilje stiller opp for å drite seg ut, og gjør det med glans. Denne er på grensen til å være et unntak.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere