RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Igjen har vi støvsuget nettet etter de morsomste videoene, tøffeste spillene og de mest utrolige bildene.

Det har en stund vært diskusjoner om det er farligst å sykle med eller uten sykkelhjelm. Det som i alle fall er sikkert at dette må være verdens farligste måte å sykle på.

Er virkelig en vegg kjedelig?
Et gammelt ordtak sier noe om verdien av å snakke til veggen, men det kan se ut til at veggen nødvendigvis ikke behøver å være så kjedelig som du skulle tro. Veggen kan faktisk være en ganske underholdene greie.

Det er viktig å trene hjernen litt. Det kan du gjøre med dette enkle, men utfordrende nettspillet.

Det mest realistiske skytespillet
Førstepersons skytespill har alltid vært populært, og nå begynner realismen å nå helt nye høyder. Test ut dine paintball-skillz i dette hyperrealistiske spillet.

Føler du at du er ekspert på film? Hva med å bevise det? Her kan du teste ut dine filmkunnskaper ved å finne frem til 50 forskjellige filmer på ett bilde.

Du tror kanskje samtidig at du er kjempesmart? Hva med å teste hvor mange nivåer du klarer å komme på i denne semi-hacke-testen?

Armer ingen nødvendighet
Personlig ville jeg tro at det å spille gitar fordret en del ting, som for eksempel musikalsk talent - eller i det minste et par armer. Skremmende nok viser det seg at armer faktisk ikke er nødvendig hvis du er glad nok i musikk.

Du trodde kanskje at USA var det landet i Nord-Amerika som virkelig betydde noe. Spør du derimot en kanadier, så vil han neppe være enig. Det kan kanskje best uttrykkes på denne måten.

Anbefalt toalett-oppførsel
Det å gå på en offentlig do kan være en prøvelse for mange, og det er utrolig nok ikke mange som vet hvordan man skal oppføre seg. At det er en selvfølge å vaske seg på hendene er for eksempel ikke åpenbart for alle. Dermed kan det være greit med en animert gjennomgang om hva du bør gjøre, og hva du ikke bør gjøre, på et toalett.

Microsoft er kjente for å fra tid til annen å gå på ganske store flauser i sine presentasjoner, og Apple elsker å gi dem sleivspark som en følge av dette. Men det er ikke slik at alt nødvendigvis går bra for Apple heller...

Hvordan svare på e-post
Alle mottar vi av og til e-post som ikke er slik vi ønsker, og det er fristende å skrive fraser som helst ikke bør leses av noen som tilsvar. Problemet er at det neppe er særlig lurt i det lange løp. Derfor kan du legge inn skjulte beskjeder i dine mer hyggelige svar.

Av dyr som kan prate, er papegøyer utvilsomt den mest kjente. Men at katter kunne snakke var for meg helt ukjent.

Auch!
Det er kanskje slemt, men vi elsker å se på videoer av folk som får vondt. Bare tenk på Jackass eller mer uskyldige show som Americas Funniest Videos. Her kan du se en god samling av ting som får deg til å tenke «auch».

Det er ingen hemmelighet at det er enklere for pene jenter enn litt småkjipe gutter å komme seg inn på utesteder. Men hvor håpløs kan du være som gutt, og likevel komme inn hvis du har selskap av pene jenter?

Bildet på toppen av artikkelen kommer fra denne fantastiske samlingen av bilder der en Lamborghini er plassert på toppen av kaffekopper for de fineste anledninger.

Vi avslutter med en liten video av en helt normal mann som prøver seg på å parodiere over 50 personer. Klarer du flere?

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere