RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på Internett

Sist oppdatert:
Vi har lett i den store skattekisten, og funnet noe av det beste Internett har å by på.

«White men can't jump» ble en kultfilm innenfor enkelte miljøer da den kom. Men det er flere ting hvite personer ikke kan. ESPN har for eksempel konkludert med at hvite menn ikke kan danse.

VR løftes til et nytt nivå
For noen år siden var VR det nye tøffe, og vi husker de fleste de såkalte VR-maskinene der man satt spesielle VR-briller på seg og man beveget seg inn i en virtuell verden med utpreget dårlig grafikk. Siden den gang har det vært ganske stille på VR-fronten, men teknologien finner stadig veien inn på nye områder. Nå kan du for eksempel fly et ekte fly ved hjelp av VR.

De mest utrolige ting kan skje når IQ-en begynner å snike seg ned mot vanlige skonummerstørrelser. Vi skal ikke påstå at alle i denne hyllesten til idioter har et IQ på det nivået, men de burde kanskje tenkt seg om både en og to ganger. En del ting lyser rett og slett katastrofe lang vei.

Hold tunga rett i munnen
Føler du at hodet ditt fungerer i dag? Det bør det i alle fall gjøre hvis du skal forsøke dette spillet, som er svært enkelt, men likevel utrolig utfordrende.

Det er en del navn som går igjen i forskjellige miljøer. ABC News har påtatt seg oppgaven med å liste opp de 20 hviteste og svarteste gutte- og jentenavnene i USA.

Å snakke i mobiltelefonen midt i en skoletime er ikke en utpreget god idé, og kan fort få konsekvenser som du ikke er klar for.

Tidenes dårligste bilder
Top Gear Richard Hammond har satt sammen en liten liste over tidenes dårligste biler, og har i tillegg fått gjøre omtrent nøyaktig hva han vil med den. Kan du gjette deg til hvilken bil som toppet hans liste?

Et cruiseskip kan få det ganske vanskelig når vinden virkelig begynner å ta seg opp. Hvor vanskelig bør disse bildene vise ganske klart etter at en tyfon som slo inn over Sør-Korea i 2003.

Spillklassikere
Retrospill er i vinden som aldri før, og nå har du muligheten til å spille en rekke arcade-klassikere fra det legendariske spillselskapet Midway.

QVC er utrolig nok en av de mer populære kanalene i USA, selv om den kanskje ikke er den mest kjente her i landet. Det er en spesialisert salgskanal, men etter denne episoden har vi vanskeligheter med å tro at de solgte veldig mange stiger.

De fleste har fått med seg at det å putte forskjellige ting i en microbølgeovn kan ha de mest utrolige resultater, noe blant annet gutta i XLTV og ikke minst Braniacs har bevist gang etter gang. Men har du noen gang sett hva som skjer med såpe?

Ting kan gå galt
En del ideer fremstår så fantastisk gode når du tenker på dem, men det kan fort vise seg at selv de enkleste ting kan få de mest absurde konsekvenser. For hva er virkelig fallgruven hvis du klatrer opp på et kjøleskap?

Har du noen gang lurt på hvordan tankeprosessen til en kvinne egentlig er? Med denne enkle skjematiske fremstillingen bør det være åpenbart for alle.

Bildet på toppen av saken er denne gangen hentet fra denne helt utrolige samlingen med bilder som er såpass utrolige at du bør ta en nærmere titt.

Har du lyst på en klem?
Verden er tidvis kanske kald og upersonlig, og det vi trenger er kanskje rett og slett noen skikkelig gode, gratis klemmer?

Vi avslutter som vanlig med en liten musikkvideo utenom det vanlige.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere