RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Nok en uke er snart over, og vi har brukt den til å søke etter de morsomste og særeste tingene nettet har å by på.

Web-tv er noe vi trolig bare kommer til å se mer og mer av. Du har nok likevel ikke sett en løsning helt som denne.

De siste dagene har det vært mye oppstyr rundt et par albinoelger. Men hva ville du gjort hvis du fant et levende, snakkende rådyr som var festet til panseret på en bil?

Hvordan slakte et produkt
Det er mange produkter som forsøker å etterligne et annet populært produkt. Resultatet blir ganske festlig hvis du tar en veldig dårlig kopi og legger det i hendene på en svært sarkastisk og spydig engelskmann som sier omtrent nøyaktig hva han mener.

Det beste spillet som noen sinne har blitt laget på en mobiltelefon er trolig gode gamle Snake som kom med Nokia-telefonene. Det var enkelt og greit, men likevel utfordrende. Denne utgaven er den beste jeg har sett på pc noen gang.

Midt-Østens historie
Det har vært til dels store utskiftinger i hvem som har kontrollert Midt-Østen opp gjennom historien? Her kan du få oppdatert historiekunnskapene dine ved en god animasjon om hvordan historien har behandlet området.

Klarer du å beskytte deg mot fallende planeter og asteroider? Det er det store spørsmålet i dette spillet.

Nå blir sykling morsommere
Har du noen gang vært ute og syklet og tenkt at bakken du syklet oppover var litt i overkant bratt, og at det hadde vært godt å få litt skyvehjelp? En slik virkelighet kan være nærmere enn du tror. Ved hjelp av en liten motor på ryggen kan du i fremtiden få en helt ny sykkelopplevelse.

Hvis du er ute etter et virkelig enkelt og vanedannende spill, da er det trolig ingen grunn til å lete lenger enn Pac-xon. Spillet ble egentlig utviklet for å installere på pc-en, men de snille utviklerne fra JustFreeGames har også laget en nettspillversjon.

Den beste anti-narkotika-kampanjen?
Da jeg gikk på folkehøyskole var det en sterk holdning fra ledelsen om at alkohol og narkotika var en uting, og de snakket til stadighet om hvor ille det var med «Kong Alkohol» og «Frøken Narkotika», uten at det hadde nevneverdig effekt.

Kanskje hadde de hatt mer suksess hvis de hadde benyttet denne anti-narkotika-kampanjen fra 1990 der produsentene klarte å samle nesten alt som var av populære tegneseriefigurer for å redde en ung mann som begynte å bevege seg på feil side av loven. Del 1, del 2, del 3 og del 4.

En ny Crazy Frog?
Vi hater å elske Crazy Frog, og det sørger naturligvis til at andre forsøker seg på omtrent samme konseptet. Kan Gummy Bear bli den nye landeplagen?

Jeg nekter å tro at det finnes noen som ikke synes det er litt gøy å ake om vinteren - samme hvor gammel du er. Nå har du muligheten til å tegne din egen akebakke og se hvordan det ville vært å sette utfor.

Hva hendte etterpå?
Street Fighter 2 var en skikkelig spillklassiker, men har du noen gang tenkt på hvordan det har gått med karakterene etter hvert som de har blitt eldre? Vel, ikke jeg heller, frem til jeg så denne videoen.

Bildet i toppen av denne artikkelen kommer fra denne utrolige samlingen med bilder hvor ting ikke har gått helt som det skulle.

Vi avslutter som vanlig med et lite musikkeksperiment utenom det vanlige. Ved hjelp av et rør og gass kan du faktisk lage en visualiseringseffekt som er helt utrolig å se på. Vi lar videoen snakke for seg selv.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere