RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Hoteller utenom det vanlige, utrolige videoer, sære spill og sanger utenom det vanlige. Se hva vi fant ute på nettet denne uken.

Film har opp gjennom årene gitt oss mange flotte musikalske øyeblikk. På denne nettsiden har de samlet de 40 beste musikkøyeblikkene gjennom tidene.

Skyter over en million skudd i sekundet
Discovery Channel kjørte for en tid tilbake en rekke teasere der de sa følgende: «You can't say there isn't progress. In every war we kill each other in a new way.» Neppe har det vært mer klart enn med det ekstreme Metal Storm-konseptet. Ved hjelp av elektronikk er de nå i stand til å lage våpen som kan fyre av 1,62 millioner skudd i minuttet med 36 løp.

Hvis du liker plattform-spill, men kanskje synes Super Mario var litt i tammeste laget, da er det liten tvil om at du er nødt til å forsøke dette spillet.

101 innspillinger
Stairway to Heaven er en av tidenes mest kjente sanger, og er en sang som alle som spiller gitar har forsøkt seg på. Det betyr også at mange har gjort innspillinger. Her kan du høre 101 forskjellige utgaver. Alt er lagret som rene mp3-filer.

Å fly er kanskje noe av det aller kjedeligste jeg kan tenke meg, men det betyr ikke at flytrafikk trenger å være kjedelig. I denne videoen har de bevist nettopp hvor vakkert flytrafikk kan være.

Slang på 20-tallet
Tidvis kan dagens slang høres relativt tåpelig ut, men det var ikke nødvendigvis veldig mye bedre før i tiden. På denne nettsiden kan du se noe av slangen som ble benyttet på 1920-tallet.

Her er nok et spill hvor du langt på vei skal tegne ditt eget brett for å komme deg til mål.

Utrolige hjernekapasitet
Det er ingen hemmelighet at mennesker ikke utnytter en særlig stor del av hjernen, og sjelden kommer det bedre frem enn når vi ser de utrolige egenskapene enkelte autistiske personer har. I denne videoen kan du se mannen som bare blir kalt et mennesklig kamera.

Grow har nærmest blitt et lite nettfenomen, og nå er versjon 3 av dette sære konseptet ute.

Hoteller utenom det vanlige
Enkelte hoteller er litt mer spesielle enn andre. På denne nettsiden kan du finne bilder fra 31 forskjellige hotellrom som du mest sannsynlig ikke har sett lignende til tidligere.

Hva tror du forskjellige kjente personer har tenkt like før de døde? Dette spørsmålet har en rekke komikere stillt seg selv, og de har sitt eget svar.

Og når vi først er inne på temaet: Her er hva forskerne tror kommer til å skje hvis hele menneskerasen utryddes. Det er godt å se at det forskes på nyttige ting.

Holder du deg på beina?
Føler du at du har en skater i magen? I dette nettspillet kan du se om du klarer deg virtuelt før du faller og slår deg skikkelig i virkeligheten.

Enkelte hunder blir større enn andre. Hvis du har en hund som dette, kan det fort hende at du kommer til å blakke deg bare på tørrfor.

Lag din egen rose
Det er ikke mange blomster som er penere enn roser. Men en rose trenger ikke nødvendigvis være en rose. Ved hjelp av andre planter kan du lage deg din egen rose.

Idol er et konsept som går over hele verden, og i Australia er finalene i full gang. En av favorittene denne gangen er en gutt som heter Bobby Flynn, og som fort kan utvikle seg til å bli det mest sære, eksentriske idolet som er kåret noen gang. Under kan du se hans audition.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere