RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Vi har funnet noen morsomme bilder, utrolige videoer og sære spill på internett denne uken.

Når du klarer å åpne en ølflaske perfekt ved hjelp av et helikopter, da kan du være ganske sikker på at øl ikke ble inntatt før helikopteret ble tatt opp i luften.

Dette er et spill som umiddelbart fascinerte meg. Du skal få ut mumien fra grotten. Du får i grunn ingen hint, du må bare prøve deg frem. Det kan fort ta litt tid - eller hvis du er smart/heldig klarer du det raskt.

Vær kan være veldig pent
Nordmenn er generelt svært opptatt av været. Det er neppe bare fordi vi har veldig «mye vær» her i landet, men også fordi været kan vært ganske fascinerende og vakkert i seg selv. Det handler bare om å se det på den rette måten.

Har du noen gang lurt på hva som er sannsynligheten for at et eller annet helt utrolig sært kommer til å skje nettopp deg? På denne siden har de listet opp sannsynligheten for en lang rekke sære ting. Litt skremmende er det at det er en sjettedels sjanse for å få prostatakreft...

I dette spillet er du en Ninja som skal forsøke å ta deg frem i litt spesielle grotter og nedkjempe dine motstandere på en enkel, men likevel utfordrende måte.

Ting som smeller
Eksplosjoner kan være farlige saker, men av og til er de bare godt egnet til å skremme vettet av andre personer. Og det morsomste med det hele er at det er så mange ting som kan smelle.

Når vi først er inne på eksplosjoner: Denne er ikke like morsom, men langt mer spektakulær. Først bryter en F14 lydmuren, før den eksploderer i et flammehav.

Delfiner og en del andre dyr baserer seg på ekkolyder for å kunne orientere seg og komme seg til dit de vil. Utrolig nok er ikke dette en umulighet for mennesker heller. Bare se denne fantastiske videoen.

Har vi alle en dobbeltgjenger?
Det er en gammel myte som går ut på at alle mennesker har en nærmest dobbeltgjenger et eller annet sted på kloden. Fotografen Francois Brunelle har begynt å ta bilder av personer, som ikke er i slekt. Resultatet er ganske spennende.

Internett er i ferd med å bli en så stor integrert del av våre liv at vi tar det som en selvfølge. I 1993 var det ikke slik. Se hvordan media den gangen rapportere om dette nye fenomenet.

Hvor mange t-skjorter får du på deg?
At det settes verdensrekorder i mye rart er ingen nyheter. Det er derfor bare naturlig at noen klarer å sette en verdensrekord i å ha på seg flest t-skjorter på en gang. Klarer du mer enn 155?

Bildet i toppen av artikkelen er hentet fra denne siden med forskjellige tullereklamer for gule markørpenner. Det er ganske utrolig hvor godt gule ting kan skille seg ut fra mengden.

At ungdom gjør mye mer enn foreldrene vet om er noe alle vet, men unntak av foreldrene til de som gjør det selvfølgelig. I USA er det nå gjennomført en undersøkelse for å se på sammenhengen mellom det foreldrene tror de vet og det barna forteller selv. Mens for eksempel bare fem av foreldrene trodde barna deres hadde utført oralsex, viste ungdommens svar at det var over halvparten som hadde gjort det.

Utfordrende å trykke på en knapp
Dette er et av de enkleste, men likevel utfordrende, spillene vi har spillet på lenge. Det handler bare om å trykke på én knapp, men du må trykke på rett tid - hver gang.

Forrige uke avsluttet vi med et lite klipp fra Austrailan Idol. Vi gjør det i dag også, men går tilbake et år og ser på en person som har utviklet seg til å bli et nettfenomen. Snart en million personer har sett Joel Turner på YouTube. Han er kanskje den dyktigste «human beatbox» vi har sett noen gang.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere