RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Se de utrolige videoene, de morsomme bildene og de fantastiske spillene vi fant på Internett denne uken.

Dette bildet skal inneholde 32 feil. En del feil er relativt åpenbare, men klarer du å finne alle sammen? Ingen fasit tilbys, så her handler det om å lete lenge.

Tøffe og dyre biler
De er ikke mange som ikke er litt fascinert av ekstremt dyre og raske biler som for eksempel Ferrari Enzo. Her kan du se noen av de aller tøffeste bilene som finnes på markedet i dag.

Vi har alle sett på spørrekonkurranser på tv og sett personer som har svart ting som kanskje ikke har vært alt for fornuftig. I denne videoen er det samlet noen av de aller dummeste tingene.

Det beste superhelt-spillet
Det er laget mange spill om superhelter, men det kan godt hende at dette enkle spillet løst basert på Spiderman er det beste, og ikke minst mest vanedannende vi har forsøkt. Hvor langt kommer du?

Family Guy har tiltrukket seg et fast publikum som liker en serie som er praktisk talt uten innhold, og stappet full med helt usannsynlige tilbakeblikk. Nå er seriens ti beste øyeblikk samlet på ett sted.

Skummel flyplass
Hong-Kongs gamle flyplass var kjent for å være et mareritt, både for piloter, fly og de som måtte tilbringe take-off og landing hjelpeløse i store fly. Her kan du se noen av de utrolige hendelsene fra før de flyttet flyplassen ut på en kunstig øy.

Hvis du har sett den svenske filmen Jalla Jalla er det én del av filmen det er svært vanskelig å glemme som involverer en litt spesiell sexlek som ikke går helt som den skal. Samme konsept blir også brukt i reklame.

Hund med sovesyke
Sovesyke, narkolepsi, er ikke en sykdom som er til å spøke med. Men visste du at dette er en sykdom som også kan ramme hunder? Se denne utrolige videoen.

Alle som har lekt seg litt med bildebehandling i for eksempel PhotoShop har testet mosaic-funksjonen. Men på internett finnes det en nettside som genererer ekte mosaic-bilder av et hvilket som helst bilde som du laster opp. Resultatet blir ganske spennende.

Smågnagere som hopper
Smågnagere er kanskje ikke kjent for å være presisjonshoppere, men det er ingen grunn til å ikke lage nettspill ut av fenomenet som ikke eksisterer. Utrolig nok er det ganske morsomt også.

Da vi forrige uke presenterte en moroside med forskjellig odds for at forskjellige ting skulle hende med nettopp deg, fikk vi fort tilbakemelding på at den ikke helt overraskende var litt unøyaktig. Derfor presenterer vi denne gangen en oversikt over oddsen for at ting skjer nettopp deg som bør være svært så vitenskapelig fra NSC.

Makaber Halloween
Halloween handler langt på vei om å skaffe seg de mest makabre kostymene. Vi vet ikke om vi kan kalle dette et kostyme, men det må i alle fall være et skrekkscenario som ikke overgås av mye annet.

Ringetoner har blitt milliardindustri, men det er ingen grunn til å betale masse penger for smådårlige ringetoner. På denne siden kan du lage milliarder av egne ringetoner helt gratis.

Liten i en stor verden
Hvordan hadde egentlig livet vært hvis du hadde våknet opp og funnet ut at du bare var noen få centimeter høy? Det må ha vært inspirasjonen til denne nettsiden med noen ganske utrolige bilder.

Har du noen gang lurt på hvordan du ville reagert hvis du gikk rundt på et handlesenter, og noen vilt fremmede begynte å ta deg på dine mer private steder sånn helt uten videre?

Av en eller annen grunn har jeg de siste ukene tilbrakt en del tid på russiske nettsteder, selv om jeg ikke forstår et ord russisk. Bildet på toppen av artikkelen er hentet fra denne absurde samlingen av bilder.

Etter at vi viste frem en beatboxer fra Australian Idol har vi fått en god del tips om at vi ikke må glemme selve beatbox-kongen Rahzel. Derfor følger nok et beatbox-innslag denne uken.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere